Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία – Επεισόδιο 97, 98, 99, 100

Η Παραλία – Επεισόδιο 97, 98, 99, 100 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 97, 98, 99, 100

Η Παραλία – Επεισόδιο 97

Κάτω από το φως του φεγγαριού ο Τόμμυ και ο Πάτρικ συζητούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Ενώ την ίδια νύχτα, η πρόσφατη αλλαγή στην συμπεριφορά της Μαρίας σηματοδοτεί το τέλος στην σχέση της με τον Μαρκ όπου έπειτα από έντονους τσακωμούς μετακομίζει σε νέα καλύβα στην παραλία. Την ημέρα, όμως, όλο και περισσότεροι χίπηδες καταφθάνουν στο χωριό των Ματάλων για την προσεχή συναυλία. Ο Χάρι αισθάνεται πιο μπερδεμένος από ποτέ σχετικά με τα επόμενά του βήματα για το άνοιγμα του ιατρείου του και όταν πλησιάζει τον Διονύση για να του εκφράσει τις ανησυχίες του τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Μια αναπάντεχη εξέλιξη στην αγοραπωλησία των κειμηλίων δημιουργεί αισθήματα καχυποψίας στον Διονύση σχετικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το ατυχές συμβάν.

Η Παραλία – Επεισόδιο 98

Το χωριό των Ματάλων ξαφνικά σφύζει από ζωή καθώς πληθαίνουν οι επισκέπτες μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι του χωριού εκφράζουν στον Λοΐζο έντονα τις ανησυχίες τους με αυτή την απότομη προσέλευση των χίπηδων, επιθυμώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του χωριού. Αντίθετα με την αγανακτισμένη συμπεριφορά των κατοίκων του χωριού, η Νόνα ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ραντεβού της με τον Ρόμπερτ και ζητάει την στιλιστική βοήθεια της Κερασίας για να βρουν το κατάλληλο φόρεμα για την περίσταση. Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την περιουσία που της κληροδότησε ο αδερφός της προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους του τόπου της που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Παραλία – Επεισόδιο 99

Η νύχτα φυλάει νέες προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις για τους κατοίκους του χωριού όσο και του κοινοβίου των Ματάλων. Ο Λοΐζος αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά της Ελένης, ενώ η Νικολίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιό της σχετικά με τα ψέματά του και τις ενέργειές του που έχει κρατήσει κρυμμένες από αυτή. Μια φωτιά ξεσπάει στη παραλία δημιουργώντας χάος και εντάσεις στο κοινόβιο των χίπηδων. Με λίγες μέρες απόσταση από την συναυλία της χρονιάς άραγε θα καταφέρουν οι χίπηδες να ανταπεξέλθουν στα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχονται;

Η Παραλία – Επεισόδιο 100

Το άνοιγμα του ιατρείου του Χάρι πραγματοποιείται την κατάλληλη στιγμή στο χωριό των Ματάλων και φέρνει ιδιαίτερη χαρά τόσο στους κατοίκους όσο και στους χίπηδες καθώς θα έχουν έναν δικό τους άνθρωπο να τους φροντίζει όποτε το χρειαστούν. Παράλληλα, οι χίπηδες δέχονται ισχυρό πλήγμα και ο αρχηγός τους, ο Μάρτιν, φαίνεται να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σοκ όπου αρνείται να δεχτεί το τι συνέβη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  101, 102, 103, 104, 105

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like