Η Παραλία – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96

Η Παραλία – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96

Η Παραλία – Επεισόδιο 93

Ο Γράντος σε μια στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει στον Χάρι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο της Υπατίας και ο Χάρι με τη σειρά του βρίσκει τον Διονύση απαιτώντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, η Τες βρίσκεται σε απόγνωση με τη συμπεριφορά του Γράντου και παρακαλεί τον Χάρι να μεσολαβήσει λόγω των γλωσσικών δυσκολιών που υπάρχουν ανάμεσά τους. Η Μαρία επισκέπτεται τον πατέρα της για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στο κοινόβιο, όμως η συνάντησή τους δεν έχει θετική εξέλιξη καθώς οι σχέσεις τους και τα συναισθήματά τους είναι τεταμένα.

Η Παραλία – Επεισόδιο 94

Η καινούργια σχέση της Νάταλι με την Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο. Με αφορμή την επικείμενη συναυλία των χίπηδων δημιουργείται μια ομάδα προστασίας, η οποία επαναφέρει σκληρές αναμνήσεις στον Στιβ από τον πόλεμο του Βιετνάμ αλλά η Νάταλι συμπαραστέκεται στον φίλο της και τον ηρεμεί με τον δικό της τρόπο. Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο μοιράζεται μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του βιολογικού του πατέρα φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς.

Η Παραλία – Επεισόδιο 95

Ο Χάρι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με την δημιουργία ενός ιατρείου προς τιμήν της Υπατίας καθώς προβληματίζεται για το αν θα αξιοποιήσει την βοήθεια που του προσφέρει ο Διονύσης. Τον ίδιο καιρό, ο Μαρκ και η Μαρία έχουν εντάσεις στην σχέση τους καθώς ο Μαρκ αισθάνεται ότι η Μαρία στην προσπάθειά της να αλλάξει νοοτροπία και να γίνει χίπισσα έχει χάσει τον εαυτό της. Η τελευταία ελπίδα του Γράντου για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον βιολογικό του πατέρα βρίσκεται στα χέρια του Αρβανιτάκη.

Η Παραλία – Επεισόδιο 96

Η επιχείρηση της Νόνας έχει ανθίσει και τα οικονομικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα φέρνοντάς την όλο και πιο κοντά στη δημιουργία ενός δεύτερου φούρνου. Ωστόσο όταν ζητάει από τον Τόμμυ να γίνουν συνέταιροι η απάντησή του την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα. Στο Mermaid Café όπου διαβάζει αμέριμνος το βιβλίο του ο Χάρι, τον πλησιάζει ο Λοΐζος ζητώντας του να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της χαμένης του αδερφής καθώς δεν πρόλαβε να την γνωρίσει όσο ήθελε.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  97, 98, 99, 100

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More