Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία Επεισόδιο 90 – Ο Γράντος μπλέκεται σε φασαρίες

Η Παραλία Επεισόδιο 90 – Η Σάρα προτείνει στον Σήφη να απολαύσουν ένα ποτό στο Mermaid. Ωστόσο, ο Σήφης, γνωστός για τον χαρακτήρα του, αρνείται να πατήσει το πόδι του στο μαγαζί των χίπηδων. Αυτή η αντίδραση ρίχνει σκιές στη σχέση τους, δημιουργώντας πρώτα προβλήματα.

Η Παραλία Επεισόδιο 90 – Ο Γράντος μπλέκεται σε φασαρίες

Παράλληλα, η Νόνα συνειδητοποιεί πως πλησιάζει περισσότερο τον Ρόμπερτ. Αυτός, με διακριτικό τρόπο, προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή της και την προσκαλεί να περάσουν ένα βράδυ μαζί στην παραλία. Η σχέση τους αναπτύσσεται σταθερά, αφήνοντας πίσω τις σκιές που δημιουργήθηκαν από την απόρριψη του Σήφη. Την ίδια νύχτα, ο Γράντος βρίσκεται σε φασαρίες στο Mermaid. Για πρώτη φορά, η Τες αντιλαμβάνεται την άγρια και τρομακτική πλευρά του άντρα που ερωτεύτηκε.

Οι φασαρίες αποκαλύπτουν έναν εντελώς διαφορετικό όψη του Γράντου, ξεπερνώντας τις εικόνες που είχε δημιουργήσει μέχρι τότε. Η Τες βρίσκεται σε ένα δίλημμα, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα του συντρόφου της. Έτσι, οι πολύπλοκες σχέσεις και οι ανακαλύψεις στον έρωτα ξετυλίγονται, αναμειγνύοντας συναισθήματα και αντιφάσεις σε έναν κόσμο που πάντα είναι έτοιμος να εκπλήξει.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like