Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία Επεισόδιο 88 – Ο Γράντος εξαφανίζεται

Η Παραλία Επεισόδιο 88 – Η Κερασία, μετά από μια συζήτηση με τον Μάρκο, έχει αποκτήσει νέα προοπτική για τη ζωή της και αποφασίζει να μετακομίσει στο Ηράκλειο. Συζητώντας με τον Παππά-Νικόλα, εκείνος στέκεται δίπλα της, προσφέροντας τη στήριξή του χωρίς επανάληψη αμφιβολιών.

Η Παραλία Επεισόδιο 88 – Ο Γράντος εξαφανίζεται

Παρά την ευχαρίστηση της Κερασίας για τη στήριξη, η ανησυχία της αυξάνεται. Ο Γράντος, παρότι έχουν περάσει δύο μέρες, δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι του. Η Τες, ανησυχεί βαθιά για την ευημερία του αγαπημένου της. Οι υποψίες της Τες σχετικά με σκοτεινές υποθέσεις που μπορεί να εμπλέκεται ο Γράντος την πλημμυρίζουν με αγωνία. Η φόβος για τη σωματική του ακεραιότητα καθιστά ακόμα πιο έντονη την ανησυχία της.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παππά-Νικόλας συνεχίζει να στηρίζει την Κερασία στην απόφασή της να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Καθώς οι γεγονότα εξελίσσονται, η αγωνία για την ζωή του Γράντου γίνεται ακόμα πιο έντονη, και η Κερασία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύπλοκη πραγματικότητα που απαιτεί αποφασιστικότητα και δύναμη για να αντιμετωπίσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like