Η Παραλία – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36

Η Παραλία – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36

Η Παραλία – Επεισόδιο 33

Σε μια προσπάθεια μύησης του Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη Λειτουργία. Η παρουσία τους στο κήρυγμα προκαλεί συζητήσεις στο χωριό, σχετικά με τη σχέση που έχουν αναπτύξει. Παράλληλα, η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικητα και προσφεύγει στη Νικολίνα για βοήθεια. Μια ξαφνική αδιαθεσία του Χάρι αρκεί για να τον κρατήσει μακριά από τους ασθενείς του. Πώς θα το διαχειριστεί, όμως, αυτό η Υπατία;

Η Παραλία – Επεισόδιο 34

Η πρόσφατη αδιαθεσία του Χάρι και η φροντίδα που του προσφέρει η Υπατία αρκούν για να φέρουν στο φως στοιχεία του παρελθόντος του, που παρέμεναν θαμμένα, μέχρι πρότινος. Ο Διονύσης βάζει εμπρός το σχέδιό του για την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς και κινεί γη και ουρανό, για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη μέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικήτα χειροτερεύει, παρά τις προσπάθειες της Νικολίνας και της Άννας για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Η Παραλία – Επεισόδιο 35

Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μία επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα. Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητά της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζουν στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

Η Παραλία – Επεισόδιο 36

Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον παπα-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας. Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και τη φροντίδα των ασθενών τους, κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές επισκέψεις τους. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις, τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  37, 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More