Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία – Επεισόδιο 133, 134, 135,

Η Παραλία – Επεισόδιο 133, 134, 135, Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 133, 134, 135, 

Η Παραλία – Επεισόδιο 133

Η Κερασία, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης του Γράντου, καταφεύγει στον Αρβανιτάκη, ο οποίος παραμένει δύσπιστος σε ό,τι αφορά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει για τη δολοφονία της Ρηνιώς, θεωρώντας πως η υπόθεση έχει κλείσει διά παντός. Παράλληλα, μια ομάδα νεαρών επιτίθεται τραυματίζοντας άσχημα τον Τόμι, απαιτώντας να μην πλησιάζει τα παιδιά του χωριού διδάσκοντάς τους αγγλικά. Η Ελένη, από την άλλη πλευρά, δεν διστάζει να εκβιάσει τον νομάρχη διεκδικώντας ακόμη πιο έντονα τη θέση του κοινοτάρχη στην κοινότητα. Ο Νικήτας, σε μια έκλαμψη διαύγειας, αποφασίζει να επισκεφτεί τον Δημητρό, όπου μαθαίνει τελικά για τη μεγάλη σύγκρουση της Νικολίνας και της Αντιγόνης λίγο πριν από τον θάνατο της τελευταίας.

Η Παραλία – Επεισόδιο 134

Έπειτα από την επίσκεψη του Νικήτα στο Ηράκλειο και την αποκαλυπτική συζήτηση που είχε με τον Δημητρό, ο πρώτος σπεύδει στα Μάταλα ζητώντας εξηγήσεις από τη Νικολίνα, η οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο της Αντιγόνης. Η Άννα, όμως, ανησυχεί βλέποντας την ένταση που είχε ο Νικήτας γυρνώντας από το Ηράκλειο και καταφεύγει στον Χάρη και τον ενημερώνει για τη συμπεριφορά του άντρα της. Ταυτόχρονα, ο έρωτας της Μαρίας με τη Ναταλί αποκαλύπτεται στον κ. Κώστα, ο οποίος αιφνιδιάζεται και δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της κόρης του και συγκρούεται εντέλει μαζί της. Ο παπα-Νικόλας, έχοντας αποφασίσει να παραδοθεί στην αστυνομία, συναντάει τους κοντινούς του ανθρώπους, με πρώτη την Κερασία, και άτυπα τους αποχαιρετά.

Η Παραλία – Επεισόδιο 135

Το κοινόβιο των χίπηδων αντιδρά στην προοπτική ανέγερσης του μεγάλου ξενοδοχείου που φιλοδοξεί να χτίσει στην περιοχή η Ελένη, καθώς οι χίπηδες θεωρούν πως η ανέγερση αυτή θα σηματοδοτήσει το τέλος της δικής τους παρουσίας στα Μάταλα. Παράλληλα, στο Ηράκλειο η Μαίρη, εμβαθύνοντας στη θεραπεία του Δημητρού, τον ωθεί να μιλήσει για τη σχέση του με τη Βιολέτα, ενώ κρίνει σκόπιμο να αποκαλύψει στον Δημητρό την αλήθεια για την πραγματική σχέση που τον συνδέει με τον Γράντο. Αργότερα, η Μαίρη θα μεταφέρει τη συνομιλία της στη Νικολίνα, η οποία με τη σειρά της θα βγει εκτός εαυτού με τη συμπεριφορά της ψυχολόγου

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  136, 137, 138, 139, 

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like