Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία – Επεισόδιο 125, 126, 127, 128

Η Παραλία – Επεισόδιο 125, 126, 127, 128 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 125, 126, 127, 128

Η Παραλία – Επεισόδιο 125

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται, καθώς η Ελένη με τον Λοΐζο έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με τη Μαρία και το κοινόβιο των χίπηδων. Αντίστοιχα κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην Τες, τον Γράντο και την Κερασία αναφορικά με την επιθυμία της τελευταίας να υιοθετήσει και να μεγαλώσει το παιδί της Τες. Παράλληλα, η υγεία του Δημητρού βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα έπειτα από την εποπτεία και τη θεραπεία της Μαίρης. Ο Λοΐζος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής απόπειρας εναντίον του με την αποστολή μιας βόμβας στο κατώφλι της πόρτας του.

Η Παραλία – Επεισόδιο 126

Ο Λοΐζος διασώζεται από την επίθεση εναντίον του και καταβεβλημένος στο νοσοκομείο δέχεται ταυτόχρονα την επίσκεψη των δύο πιο κοντινών του ανθρώπων, της Ελένης και του Τόμι. Οι υποψίες σχετικά με το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του κοινοτάρχη βαραίνουν τον Διονύση. Ταυτόχρονα, ο παπα-Νικόλας, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου σχετικά με τον φόνο της Ρηνιώς, αποφασίζει να παραδοθεί ο ίδιος. Το ίδιο βράδυ, ο Νικήτας εξαφανίζεται.

Η Παραλία – Επεισόδιο 127

Η εξαφάνιση του Νικήτα έχει αναστατώσει όλο το χωριό, καθώς όλοι τον αναζητούν απεγνωσμένα. Τελικά, ο πιτσιρικάς σώζει την κατάσταση εντοπίζοντας τον Νικήτα με απώλεια συνείδησης στο σπίτι της χήρας και τον διασώζει. Η ένταση που ξεσπάει ανάμεσα στον Διονύση και τη Σιλβάνα, εξαιτίας του ειδυλλίου του πρώτου με την έμπορο αρχαιοτήτων Αλίκη, δημιουργεί, για πρώτη φορά, στη Σιλβάνα την επιθυμία να προδώσει τον Διονύση στον Καραχάλιο.

Η Παραλία – Επεισόδιο 128

Ο Λοΐζος, τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του, αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα τη σχέση του με τον Τόμι. Ως αποτέλεσμα ζητάει από τον Καραχάλιο να συντάξει εκ μέρους του την επιστολή παραίτησής του από το πολιτικό αξίωμα του κοινοτάρχη της περιοχής. Σε αυτή την απόφαση του Λοΐζου η Ελένη βρίσκεται εκ διαμέτρου αντίθετη και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Στον απόηχο των τελευταίων ημερών, μια απρόσμενη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Σήφη και τη Λόρα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  129, 130, 131, 132

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like