Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Παραλία – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Η Παραλία – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Η Παραλία – Επεισόδιο 101

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, η Μαρία ανοίγει την ψυχή της στον Χάρι, μοιραζόμενοι τις απώλειες που βίωσαν και το κενό που άφησαν στα συναισθήματά τους. Η συζήτηση φέρνει μια αίσθηση γαλήνης και η Μαρία νιώθει έτοιμη να επιστρέψει σπίτι. Ο κ. Κώστας, αιφνιδιασμένος αλλά γεμάτος χαρά, αγκαλιάζει ξανά την κόρη του. Στο μεταξύ, ο Γράντος έρχεται σε σφοδρή ρήξη με τον Παπά-Νικόλα, με την Κερασία να γίνεται μάρτυρας της έντονης διαμάχης. Παράλληλα, ο Διονύσης ζητάει από τον Γράντο μια ύστατη θυσία, βυθίζοντάς τον σε αβέβαιες σκέψεις για το μέλλον. Πολλοί άνθρωποι φέρουν βαριά μυστικά στην ψυχή τους, έτοιμοι να τα πάρουν μαζί τους στον τάφο. Κι όμως, κάποιες φορές, η ανάγκη για εξομολόγηση γίνεται αβάσταχτη και τα μυστικά παύουν να φυλάσσονται σιωπηλά.

Η Παραλία – Επεισόδιο 102

Η υπομονή των κατοίκων του χωριού έχει εξαντληθεί. Η πλημμύρα χίπηδων και η ραγδαία αύξηση του τουρισμού έχουν φέρει αναστάτωση, σπρώχνοντας τον Λοίζο να ηγηθεί μιας διαμαρτυρίας. Απευθύνεται στον Μάρτιν, θέτοντας ευθεία το ζήτημα της παραμονής των χίπηδων στην παραλία. Στο μεταξύ, η Νάταλι δέχεται μια δελεαστική πρόταση: να φύγει για το εξωτερικό με την Μέλανι και να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. Η επιλογή, όμως, φέρνει δίλημμα, καθώς η Νάταλι νιώθει αγκυροβολημένη στα Μάταλα, στους φίλους της και στο Mermaid. Ο Λοίζος, αναγνωρίζοντας την δύσκολη θέση του Σήφη, του προσφέρει ένα χέρι βοηθείας, με σκοπό να βελτιώσουν την σχέση τους. Η μοίρα, όμως, επιφυλάσσει μια ακόμα δοκιμασία για την οικογένεια Αρχοντάκη. Ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει όλο το χωριό εναντίον τους, σπρώχνοντάς τους σε ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία.

Η Παραλία – Επεισόδιο 103

Η Τες προβληματίζεται σχετικά με την καταλληλόλητα του περιβάλλοντος στα Μάταλα και κυρίως κατά πόσο είναι εφικτό να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα μέρος στο οποίο δεν αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Οι σκέψεις της, λοιπόν, περιστρέφονται γύρω από την αναχώρησή της από το νησί, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν μέλλον για το παιδί που περιμένει. Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για τον καταραμένο τόπο των Ματάλων, χωρίς όμως να εξαλείφεται η αδικία που επικρατεί. Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει, άραγε ο Γράντος θα αποκτήσει την δύναμη να κάνει το ηθικά σωστό;

Η Παραλία – Επεισόδιο 104

Σε μια έκτακτη σύσκεψη των χίπηδων, ο Μάρτιν μοιράζεται με τους υπόλοιπους χίπηδες του κοινοβίου την απειλή που εξαπέλυσε ο Λοίζος εναντίον τους. Αυτή η συζήτηση δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στους χίπηδες που βρίσκονται ήδη εδώ και κάποια χρόνια στην παραλία σχετικά με το μέλλον τους και αποφασίζουν να υπερασπιστούν το έδαφός τους και την παραλία τους, που είναι και θα παραμείνει ανοιχτή για όλους. Σε μια προσπάθεια μετάνοιας, η Μαρία επισκέπτεται την καλύβα του Μαρκ απολογούμενη για την πρόσφατη συμπεριφορά της. Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται τον τελευταίο καιρό ο Σήφης αυξάνονται όσο πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού και η παραμονή της Σάρας στα Μάταλα μοιάζει αβέβαιη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  103, 104, 105, 106

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like