Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η παραλία 11-12/9/23: Ανεξερεύνητο Παρελθόν – Μυστικά και Σχέσεις που Αναδύονται

Η παραλία 11-12/9/23: Καθώς οι υποψίες σχετικά με τον φόνο της Ρηνιώς ενισχύονται, ο Καραχάλιος και ο Γράντος συναντώνται για μια συζήτηση γεμάτη απορίες σχετικά με τον εντοπισμό του δολοφόνου. Την ίδια στιγμή, η Υπατία και ο Χάρι, εξουσιοδοτημένοι να φροντίσουν τους ασθενείς των γειτονικών χωριών, περνούν μια πλήρη ημέρα αφιερωμένη σε αυτήν την αποστολή.

Η παραλία 11-12/9/23: Ανεξερεύνητο Παρελθόν – Μυστικά και Σχέσεις που Αναδύονται

Αφού νιώθουν κούραση από τις πολλές επισκέψεις, αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το έργο τους και να χαλαρώσουν σε μια ειδυλλιακή παραλία. Καθώς περνούν χρόνο μαζί, αρχίζουν να αναπτύσσουν πιο στενούς δεσμούς.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Υπατίας, Αντιγόνη, ανησυχεί για την κόρη της που έχει απουσιάσει όλη την ημέρα και ξεκινά να ψάχνει για εκείνη. Η άφιξη του αρραβωνιαστικού της Υπατίας, Γιώργου, την έχει αιφνιδιάσει και την οδηγεί σε ανησυχία. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Νικήτα και κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης αποκαλύπτονται νέα μυστικά σχετικά με το κοινό τους παρελθόν.

Η παραλία 11-12/9/23: Ανεξερεύνητο Παρελθόν - Μυστικά και Σχέσεις που Αναδύονται

Ο Γεώργιος φτάνει στη Μάταλα για να συναντήσει την Υπατία. Δυστυχώς, η Αντιγόνη τον υποδέχεται στο σπίτι των Αρχοντάκηδων και τον συστήνει στην υπόλοιπη οικογένεια. Έπειτα από μια μέρα περιπέτειας με τον Χάρη, η Υπατία επιστρέφει στη συνέχεια στο σπίτι και έκπληκτη βρίσκει τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας Νικόλας και ο Γράντος συζητούν για τη σχέση του Γράντου με την Κερασία και για το πώς οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορεί να την επηρεάσουν. Τη νύχτα, η Μαρία είναι πεπεισμένη για την ενοχή του Γράντου και είναι αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει, αλλά πρέπει να παρακολουθήσει τα γεγονότα από το σκοτάδι.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

You might also like