Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σκαϊ ….

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28

Η Εσμά βλέπει την είδηση του ανοίγματος του τάφου του Φεβζί στις εφημερίδες και εξοργίζεται.

Πρώτα η Σουρεϊγιά και μετά ο Γκαρίπ είναι οι δύο που αποτελούν τους στόχους για τα φαρμακερά της βέλη. Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Κι όταν λίγο αργότερα μαθαίνει ότι υπεύθυνος για τη διαρροή είναι ο Φικρέτ, τότε τα βάζει με τον Φαρούκ.

Ο ξυλοδαρμός της Ντιλάρα δεν αφήνει τον Αντέμ να χαρεί καθόλου για το πλήγμα που προκάλεσε στους Μποράν.

Το μόνο που έχει στο νου του είναι πως θα τον συγχωρέσει η γυναίκα του.

Εκείνη θα του δώσει την ευκαιρία που ζητά, αλλά ποιος θα είναι ο όρος που θα θέσει; Οι σχέσεις του Φαρούκ με τον Φικρέτ έχουν φθάσει στα άκρα, ενώ κάθε κουβέντα τους οδηγεί σε καβγά.

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 29

Οι τόνοι πέφτουν μόνο με την άφιξη του μωρού στο σπίτι.

Όλοι είναι ενθουσιασμένοι, εκτός από την Ιπέκ που εξακολουθεί να μη θέλει να έχει καμία επαφή με την κόρη της. Ο έpωτας φαίνεται να θέλει να κάνει πιο έντονη την παρουσία του στην Προύσσα. Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Ο Οσμάν επιδιώκει άλλη μια συνάντηση με την κόρη του Γκαρίπ, ενώ ο Τζαν διεκδικεί την Μπεγκιούμ. Τέλος, η προσωρινή γραμματέας του Φικρέτ φαίνεται να του έχει μεγάλη αδυναμία…

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 30

Με τον ερχομό του μωρού στο σπίτι η Σουρεϊγιά αποφασίζει να επισκεφθεί έναν γυναικολόγο για να δει αν μπορεί να ξαναπροσπαθήσει να μείνει έγκυος.

Γιατί δε θέλει να μοιραστεί την επιθυμία της με τον Φαρούκ; Στο αρχοντικό των Μποράν το μωρό δημιουργεί μια όμορφη αναστάτωση.

Η Σουρεϊγιά προσπαθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει να κρατηθεί μακριά. Η Ιπέκ, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει να πλησιάζει την κόρη της. Το κακό είναι ότι ούτε η ίδια η Ιπέκ πλησιάζει το μωρό της. Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Ο Φικρέτ αναλαμβάνει τη φροντίδα της Αντά τα βράδια, αλλά γρήγορα διαπιστώνει ότι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 31

Από ποιον θα ζητήσει βοήθεια; Η Αντά δεν είναι η μόνη που ανατρέπει την καθημερινότητα των Μποράν.

Η αποκάλυψη από τον Οσμάν της ταυτότητας της αγαπημένης του ανεβάζει ξανά στα ύψη την πίεση της Εσμά!

Έpωτες που ανθίζουν παράλληλα με αυτόν του Οσμάν και της Μπουρτζού είναι του Τζαν και της Μπεγκιούμ, αλλά και του Ακίφ με την Σενέμ.

Από την άλλη, ο Αντέμ παραλαμβάνει την καινούρια του ταυτότητα, στην οποία αναγράφεται όνομα πατρός, ενώ ο Φικρέτ βρίσκει όλο και συχνότερα δικαιολογίες για να μένει όλο και πιο αργά στο γραφείο… Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 32

Η Σουρεϊγιά εξακολουθεί να φροντίζει τη μικρή Αντά, καθώς ο Φικρέτ και η Ιπέκ δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει να είσαι γονιός.

Ωστόσο, παρά την αδιαφορία του για την κόρη του, κατηγορεί την Εσμά ότι εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να δώσει το μωρό στη Σουρεϊγιά.

Τα λόγια του πικραίνουν πολύ την κοπέλα, ενώ η προσπάθεια του Φαρούκ να την παρηγορήσει κάνει την κατάσταση χειρότερη.

Ο Φικρέτ, που νιώθει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα για τη γραμματέα του, χρησιμοποιεί τον Αντέμ για να πληγώσει την Εσμά και τα καταφέρνει απόλυτα.

Ποιο είναι το σχέδιο του; Η Σουρεϊγιά, που δεν αντέχει την απομάκρυνση του Εμίρ, κάνει μια προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 33

Θα έχει τα αποτελέσματα που θέλει; Από την άλλη, οι επισκέψεις του Φαρούκ στο σπίτι της Μπεγκιούμ για να δεν τον Εμίρ της προκαλούν τσιμπήματα ζήλειας.

Μήπως όμως το ίδιο αισθάνεται και ο Φαρούκ, όταν βλέπει τη Μπεγκιούμ να βγαίνει ραντεβού; Πάντως εκείνη κάθε φορά που βγαίνει με τον Τζαν περνάει όλο και καλύτερα.

Ο Οσμάν και η Μπουρτζού οργανώνουν ένα δείπνο με τους γονείς τους με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και θα πάψουν να έχουν αντίρρηση για τη σχέση τους.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως προσδοκούσαν.

Η Εσμά, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη σύγχυση από το ραντεβού με τον Γκαρίπ και την Μπουρτζού, καταρρέει εντελώς όταν τυχαία πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο του Οσμάν… Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 34

Ο Φαρούκ λέει στην Μπεγκιούμ ότι η Σουρεϊγιά και ο Εμίρ έκαναν το πρώτο βήμα για να έρθουν πιο κοντά κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να τον ενημερώσει ότι υπάρχει ένας άνδρας στη ζωή της και σκέφτεται να τον γνωρίσει στον Εμίρ.

Η αντίδραση του Φαρούκ σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Η Σουρεϊγιά διαισθάνεται ότι κάτι απασχολεί τον Φαρούκ, αλλά εκείνος το αρνείται.

Όμως τα απανωτά μηνύματα στο κινητό του από την Μπεγκιούμ γίνονται αντιληπτά από τη Σουρεϊγιά και ζητάει εξηγήσεις. Ο Φαρούκ αποφεύγει τις απαντήσεις και ο καβγάς φουντώνει…

Η Εσμά, επικεντρώνεται και πάλι στο πως θα διώξει τη Σουρεϊγιά από το αρχοντικό, ώστε εκτός από τον Φαρούκ να γλυτώσει και ο Οσμάν.

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 35

Αυτή τη φορά αποφασίζει να αποφύγει την κατά μέτωπο επίθεση. Η πρώτη της κίνηση είναι να ενημερώσει την Ιπέκ ότι σε λίγο η κόρη της θα φωνάξει μαμά τη Σουρεϊγιά!

Οι συνεχείς καβγάδες ανάμεσα στη Σουρεϊγιά και τον Φαρούκ διακόπτονται για να τσακωθούν η Σουρεϊγιά με την Ιπέκ. Στην έντονη συζήτηση μπαίνει τελικά σχεδόν όλη η οικογένεια.

Γιατί το τέλος αυτής της διαμάχης θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Εσμά να ξεφορτωθεί τη νύφη της;

Ο Φαρούκ, μετά την πίεση που του ασκεί η Σουρεϊγιά, δέχεται να γνωρίσουν τον άνδρα με τον οποίο βγαίνει η Μπεγκιούμ και το ραντεβού κλείνεται… Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 36

Η Εσμά, προκειμένου να κρατήσει μακριά τη Σουρεϊγιά και τον Οσμάν, προσεγγίζει την Μπουρτζού και ζητά συγνώμη από τον Γκαρίπ.

Ο Φαρούκ είναι αποφασισμένος να βρει τα χρήματα που έχει ζητήσει ο Αντέμ για να βγει από τη ζωή τους ακόμα και πουλώντας την προσωπική του περιουσία.

Όταν εκείνος το μαθαίνει γίνεται έξαλλος και απειλεί τον Φικρέτ. Ο θυμός του είναι τόσο έντονος που δεν μπορεί να τον κρύψει από τη Ντιλάρα, η οποία αποφασίζει να μιλήσει με την ψυχολόγο που τον παρακολουθεί.

Εκεί την περιμένουν εκπλήξεις…

Η βραδιά που ο Φαρούκ έχει συμφωνήσει να γνωρίσει τον άνδρα με τον οποίο βγαίνει η Μπεγκιούμ έχει φθάσει.

Όταν ο Φαρούκ βλέπει τον Τζαν να φθάνει δεν καταφέρνει να συγκρατήσει το θυμό του. Αυτή τη συνάντηση σίγουρα δε θα την ξεχάσει κανένας από τους τέσσερις.

Η Σουρεϊγιά είναι πολύ ευάλωτη ψυχολογικά, καθώς η Ιπέκ έρχεται όλο και πιο κοντά με τη μικρή Αντά. Ωστόσο, εξαιτίας των συνεχών εντάσεων που δημιουργούνται με τον Φαρούκ, εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 37

Ο Φαρούκ έκανε το λάθος να ενημερώσει την Εσμά για τη σχέση της Μπεγκιούμ και του Τζαν και εκείνη κάνει μία επίσκεψη στη μητέρα του εγγονού της για να της θυμίσει τι μπορεί να πάθει κάποιος που δε συμμορφώνεται με τις επιθυμίες των Μποράν.

Μετά από αυτή την επίσκεψη, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα και περιλαμβάνουν καβγάδες, ξυλοδαρμούς και τελικά συλλήψεις και αγωγές.

Εν τω μεταξύ, έντονες στιγμές διαδραματίζονται και στη ζωή της Ντιλάρα, καθώς ο Αντέμ αναγκάζεται να πάει στην ψυχολόγο και αυτό έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή του.

Η Εσμά και ο Γκαρίπ συμφωνούν να κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους και αποφασίζουν πλέον ότι θα βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο.

Το ίδιο βράδυ, ο Οσμάν φέρνει καλεσμένη στο αρχοντικό την Μπουρτζού. Τι εντύπωση κάνει η υποψήφια νύφη στην οικογένεια;

Στην καθημερινότητα του Φαρούκ και της Σουρεϊγιά οι καβγάδες βρίσκουν πάντα μία θέση, ενώ η συμμετοχή του Φαρούκ στην εκδρομή του Εμίρ δε βοηθά… Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Προηγούμενα επεισόδια εδώ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Για την αρχική σελίδα «Η νύφη» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More