Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σκαϊ ….

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1

Η Σουρεϊγιά προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της βάζοντας ανάμεσα σε εκείνη και στον Φαρούκ κάθε είδους απόσταση! Βρίσκεται πλέον στην Πράγα και κρύβει τον πόνο της ακόμα και από τον ευατό της. Όμως, το πεπρωμένο έχει γράψει άλλα…

Όταν ο Φαρούκ συνειδητοποιεί ότι η Σουρεϊγιά έχει εξαφανιστεί κινεί γη και ουρανό για να την βρει. Καθώς οι ελπίδες του εξανεμίζονται, η θλίψη του για τον χωρισμό τους εναλλάσσεται με την οργή που δεν του έδωσε την ευκαιρία να της εξηγήσει… Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Η Εσμά, που δεν συμπαθεί τη Σουρεϊγιά, επειδή δεν μπορεί να αφήσει τον Φαρούκ να υποφέρει έχει ήδη έτοιμη τη λύση και ακούει στο όνομα Μπεγκιούμ… Μόνο που ο Φαρούκ βρίσκει επιτέλους τη γυναίκα του και τη θέλει πίσω…

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 2

Ο Φαρούκ μαζί με τον Ακίφ φθάνουν στην Πράγα αναζητώντας τη Σουρεϊγιά. Δεν είναι δύσκολο να την εντοπίσουν, είναι όμως δύσκολο να της μιλήσουν… Πίσω στο αρχοντικό των Μποράν, η Εσμά ζητάει από τον Οσμάν να την συνοδεύσει στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Αντέμ για να δει και να καταλάβει τι έχει να αντιμετωπίσει.

Μόλις ο Φαρούκ βρίσκει την Σουρεϊγιά στο καφέ που εργάζεται, εκείνη το σκάει με το ποδήλατο! Η κοπέλα επικοινωνεί έξαλλη με την θεία της, καθώς πιστεύει ότι εκείνη αποκάλυψε στον Φαρούκ το που βρίσκεται, αλλά εκείνη της λέει ότι δεν είπε τίποτα. Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Το ίδιο βράδυ ο Φαρούκ με τον Ακίφ πηγαίνουν στο club που τραγουδά η Σουρεϊγιά. Αυτή τη φορά δε θα μπορέσει να του ξεφύγει… Ωστόσο, η συζήτησή τους δεν εξελίσσεται καλά. Τα νεύρα είναι τεντωμένα, η οργή ξεχειλίζει και ο τσακωμός τους είναι τόσο έντονος που καταφτάνει η αστυνομία και ο Φαρούκ με τη Σουρεϊγιά και τον Ακίφ καταλήγουν στο τμήμα!

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 3

Ο Αντέμ επιστρέφει και πηγαίνει αμέσως να δει την Ντιλάρα. Της ζητά να προχωρήσουν τις προετοιμασίες του γάμου. Στην Πράγα, η νύχτα κυλάει ήρεμα για τον Φαρούκ και την Σουρεϊγιά μέχρι που ένα μήνυμα έρχεται στο κινητό του Φαρούκ. Καθώς εκείνος κοιμάται η Σουρεϊγιά το κοιτά. Είναι από την Μπεγκιούμ! Ο Φαρούκ ξυπνάει μόνος του το άλλο πρωί και ένα μήνυμα τον περιμένει στον καθρέφτη.Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ο Φαρούκ επιχειρεί ακόμη μια φορά να της μιλήσει. Της λέει ότι δεν έχει πια κουράγιο και συμφωνεί να πάρουν διαζύγιο.

Μετά την απόφαση αυτή και οι δυο είναι γεμάτοι οργή. Η Σουρεϊγιά μιλάει με τη θεία της και την Ντιλάρα αλλά εκείνες φαίνεται να θεωρούν υπερβολική την αντίδρασή της, ενώ ο Ακίφ προσπαθεί να συνεφέρει τον Φαρούκ.

Η Σουρεϊγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Προύσα για το γάμο της Ντιλάρα και παράλληλα αναζητά δικηγόρο έμπειρο στα διαζύγια.

Η Εσμά λέει στον Οσμάν ποιος είναι ο Γκαρίπ ο δικηγόρος του Αντέμ, ένας άνθρωπος που υπήρξε προστατευόμενος του πατέρα της.

Η Μπεγκιούμ με τον Εμίρ περιμένουν με λαχτάρα την επιστροφή του Φαρούκ.

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 4

Στη συνάντηση του Οσμάν με την Μπαχάρ για να πάρει το κινητό του έρχεται η ξαδέλφη της Μπουρτζού. Καθώς την πιάνει μια κρίση δύσπνοιας ο Οσμάν την βοηθά, αλλά το κορίτσι φεύγει πολύ γρήγορα. Ο Γκαρίπ επιστρέφει στο δικηγορικό γραφείο του και διαπιστώνει κοιτώντας τους φακέλους του ότι έχει αναλάβει μια υπόθεση εναντίον της Εσμά Μποράν.

Η Ρεϊχάν δυσανασχετεί που η Ντιλάρα κάνει τις προετοιμασίες του γάμου χωρίς να την συμβουλευτεί, αλλά ο Αντέμ είναι καλοδιάθετος. Ο πρώτος στον οποίο σπεύδει να δώσει προσκλητήριο είναι ο Φικρέτ!

Η Εσμά μαθαίνει τα νέα για τον χωρισμό του Φαρούκ και ενθουσιάζεται. Η πρώτη της κίνηση είναι να δώσει το μεγάλο δωμάτιο στην Ιπέκ και τον Φικρέτ, ενώ η αμέσως επόμενη να κανονίσει να συναντηθεί ο Φαρούκ με την Μπεγκιούμ και τον Εμίρ. Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά, που εν τω μεταξύ επιστρέφει στην Προύσσα, υποφέρουν χώρια..

Η Σουρεϊγιά επικοινωνεί με τον Τζαν, αδερφό της Φιγκέν που είναι δικηγόρος. Η Ντιλάρα και η Σενέμ τη βρίσκουν καθώς επιστρέφει από το αεροδρόμιο και την πάνε εκείνες στον Τζαν. Αυτός την υποδέχεται σ ένα γκαράζ όπου κάνει πρόβα με τη μπάντα του! Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση;

Ο Φικρέτ ενημερώνει τον Φαρούκ για την υπόθεση του Αντέμ και τις προθέσεις του και την επερχόμενη επίσκεψη του δικηγόρου του Αντέμ στο σπίτι.
Ο Φαρούκ, χαίρεται που βλέπει το γιο του και την Μπεγκιούμ, στην οποία και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της όσο κάνει τη θεραπεία της. Η Εσμά αντιλαμβάνεται την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους και νιώθει μεγάλη ικανοποίηση.

Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 5

soon

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η νύφη 2ος Κύκλος – Επεισόδιο  6, 7, 8, 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Η Νύφη » πατήστε ΕΔΩ

You might also like