Η νέα φονική “τρέλα” στα σχολεία: Κρεμούν τους συμμαθητές τους από τα μπαλκόνια!

Συναγερμό έχει σημάνει στις αρχές της Κολομβίας από ένα επικίνδυνο παιχνίδι που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στους μαθητές, την ίδια ώρα που οι γονείς φοβούνται πως είναι θέμα χρόνου κάποιος από αυτούς να χάσει τη ζωή τους.

Και πώς όχι όταν αυτό θέλει τα παιδιά να αιωρούνται στο κενό, με το νήμα της ζωής του να ταλαντεύεται στα χέρια των συμμαθητών τους!

Το σοκαριστικό παιχνίδι ονομάζεται «Το Κρέμασμα», εγείροντας φόβους και ανατριχίλα μεταξύ των εκπαιδευτικών, των γονιών, αλλά και των αρχών, μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό κερδίζει όποιος μαθητής αντέξει περισσότερη ώρα κρεμασμένος, αποδεικνύοντας το θάρρος του…

«Κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό. Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για τους μαθητές μας», ανέφερε εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Αρχών της χώρας, απευθύνοντας έκκληση στην αστυνομία να ερευνήσει το θέμα.

Και μπορεί το βίντεο να τραβήχτηκε σε γυμνάσιο της Σάντα Μάρτα στη βόρεια Κολομβία, ωστόσο, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η επικίνδυνη μόδα έχει εξαπλωθεί όχι μόνο σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και στη Νότια Αμερική, ενώ δεν αποκλείεται να χτυπήσει σύντομα την πόρτα τόσο της Αμερικής, όσο και της Ευρώπης.

https://www.youtube.com/watch?v=wLUgjoRbtrA

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More