Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Star ….

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1

Ο Χρήστος είναι διαζευγμένος πατέρας, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ. Ήταν παντρεμένος με την Ζωή, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

Η Άντζι, η πρώην πεθερά του, δεν μπορούσε να ανεχτεί έναν παρακατιανό για την κόρη της και έκανε ό,τι μπορούσε για να τους χωρίσει. Έτσι, ο Χρήστος νοίκιασε ένα δυαράκι και έγινε πατέρας του Σαββατοκύριακου. Τα δύο τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τη Φανή, η οποία τον πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Έτσι, αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, όταν η Ζωή παίρνει μετάθεση από την εταιρεία της για ένα χρόνο στο Καζακστάν. Προκειμένου να μη μείνουν μόνα τους τα παιδιά του, ο Χρήστος θα αφήσει τη Φανή στα κρύα του λουτρού και θα μετακομίσει στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Αυτό, όμως, προκαλεί την ακαριαία επέμβαση της πρώην πεθεράς του!

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 2

O Χρήστος δυσκολεύεται να φέρει βόλτα την καινούργια του ζωή και να βάλει φρένο στην παρεμβατικότητα της πεθεράς του, που μπαινοβγαίνει στο σπίτι από το πρωί ως το βράδυ! Επιπλέον, η επιστροφή του στο σπίτι και στο δωμάτιο της Ζωής, με την παρουσία της να δεσπόζει παντού, τον επηρεάζει περίεργα.

Παράλληλα, προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη Φανή, πράγμα δύσκολο, διότι εκείνη αρνείται να τον δει. Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, η πεθερά του αποφασίζει να μετακομίσει κανονικά στο σπίτι. Η ζωή για όλους γίνεται αφόρητη. Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Υποχρεώνει τα παιδιά να ξυπνάνε από τα χαράματα για να υποδέχονται την ανατολή του ήλιου με γιόγκα, γεμίζει το ψυγείο με τόφου και ρίζες μπαμπού και γενικά δημιουργεί μια έκρυθμη κατάσταση, που θα γίνει ακόμα χειρότερη εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα των δύο προαιώνιων αντιπάλων. Φυσικά, η πεθερά και ο πρώην γαμπρός στηρίζουν διαφορετικές ομάδες…

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 3

H Ντία και ο Ορφέας θέλουν να κάνουν ένα πάρτι. Η Άντζι αρνείται και ο Χρήστος συμφωνεί, διότι δεν αντέχει τη γκρίνια της πεθεράς του. Όμως, τα παιδιά είναι αποφασισμένα!

Η Ντία διότι φλερτάρει τον ξάδερφο μιας φίλης της και ο Ορφέας για να έρθει πιο κοντά στην Έλενα. Πρέπει λοιπόν να ξεφορτωθούν πατέρα και γιαγιά. Έτσι κλείνουν ένα δείπνο σε ένα πανάκριβο σούσι μπαρ και λένε στον Χρήστο ότι το κανόνισε η γιαγιά για να του ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της και στην Άντζι ότι το κανόνισε ο Χρήστος για να ζητήσει τη γνώμη της, διότι σκοπεύει να αναβαθμίσει το Μανάβικο σε σούπερ μάρκετ. Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Όμως, το βράδυ του δείπνου, ο Χρήστος είχε κανονίσει να βγει με τη Φανή για να τα βρουν. Έτσι, όλα ανατρέπονται όταν έρχεται στο εστιατόριο η Φανή συνοδευόμενη από τον φαρμακοποιό, που της προξενεύει η μητέρα της, αλλά και ο δεσμός της Άντζι, με μία νεότερη γυναίκα…

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές - Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 4

H Άντζι προξενεί διαρκώς φθορές στο σπίτι για να υποχρεώσει τον Χρήστο, που δεν θα αντέχει οικονομικά τις επισκευές, να φύγει. Ευτυχώς, όμως που υπάρχει ο Μάρκος, που πιάνουν τα χέρια του και διορθώνει τα πάντα.

Όταν όμως αλλάζει την κλειδαριά του σπιτιού με μια καινούργιας γενιάς, ξεχνάει να δώσει στον Χρήστο τα κλειδιά. Η Άντζι έχει γίνει τακτική πελάτισσα της Τζένης, χωρίς να ξέρει ότι έχουν τον ίδιο γαμπρό και της λέει να βάλει την κόρη της να απαιτήσει από τον Χρήστο να της γνωρίσει τα παιδιά του.

Η συνάντηση κανονίζεται, αλλά η Άντζι παίρνει τα παιδιά και φεύγει, γιατί θέλει να γνωρίσει πρώτα η ίδια την αρραβωνιαστικιά του. Το βράδυ, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι με τη Φανή και διαπιστώνει ότι το κλειδί του δεν ανοίγει. Πιστεύοντας ότι η Άντζι τον κλείδωσε έξω επίτηδες, θα διαρρήξει το πίσω παράθυρο. Κάποιος γείτονας καλεί την αστυνομία και ο Χρήστος με τη Φανή μεταφέρονται στο τμήμα… Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 5

O σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου του Ορφέα και της Ντίας έχει εκλογές για νέο πρόεδρο του συλλόγου. Φυσικά, η Άντζι θέτει υποψηφιότητα, θεωρώντας το φυσικό, διότι είναι και η ίδια απόφοιτος του English Academy, όπως και η κόρη της.

Ο Χρήστος θέτει υποψηφιότητα και αυτός, θεωρώντας ότι είναι ζήτημα ταξικής πάλης το ποιος θα κερδίσει. Η καμπάνια, που θα ξεκινήσει, κάνει τις Αμερικάνικες Προεδρικές εκλογές να ωχριούν μπροστά της. Η Άντζι βγάζει σηματάκια και αφίσες με τη φωτογραφία της και ο Χρήστος μετατρέπει το μαγαζί του Μάρκου σε εκλογικό κέντρο.

Αλλά, επειδή η εξουσία φθείρει καμιά φορά και εκ των προτέρων, ο Χρήστος μεταμορφώνεται σε αυτό που κοροϊδεύει, με αποτέλεσμα η σχέση του με τη Φανή να διαταραχθεί ακόμη μια φορά και να σπρώξει τη Τζένη στο στρατόπεδο της Άντζι… Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 6

H Ντία φέρνει πολύ κακούς βαθμούς σε όλα τα μαθήματα. Ο Χρήστος και η Άντζι ανησυχούν. Συζητούν μαζί της και διαπιστώνουν ότι δεν έχει ενδιαφέροντα. Την ρωτάνε τι θέλει να κάνει στη ζωή της και εκείνη απαντάει ότι δεν ξέρει.

Προσπαθεί ο καθένας, με το δικό του τρόπο, να της δώσει μια κατεύθυνση ή έστω να την βοηθήσουν να βρει τι θέλει να κάνει, αλλά μάταια. Πηγαίνοντας στο κομμωτήριο της Τζένης ανακαλύπτει ότι έχει φοβερό ταλέντο ως μανικιουρίστα. Αρχίζει να εργάζεται στο κομμωτήριο κρυφά από τον πατέρα και τη γιαγιά της, κάνοντας κοπάνες από το σχολείο. Όταν το ανακαλύψει ο Χρήστος θα ξεχάσει τα χαλαρά και τα αντιπατερναλιστικά. Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η Άντζι, όμως, δεν θα της αντιτεθεί στα φανερά. Απλά, θα στείλει κάτι ψηλομύτες φιλενάδες της μικρής στο κομμωτήριο, όλως τυχαίως. Στο μεταξύ, ο Χρήστος προσπαθεί να ανακαλύψει το δικό του ταλέντο και ο Μάρκος να βρει μια τραγουδίστρια για ένα live που οργανώνει στο μαγαζί…

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 7

Mετά από έναν τρικούβερτο καυγά ανάμεσα στην Άντζι και στον Χρήστο, επειδή εκείνος έφερε στο σπίτι τη Φανή, τα παιδιά απηυδισμένα τους απειλούν ότι αν δεν συμμορφωθούν, θα φύγουν από το σπίτι.

Φυσικά κανείς δεν δίνει σημασία, αλλά το επόμενο απόγευμα τα παιδιά δεν επιστρέφουν από το σχολείο, ενώ έχουν φύγει κανονικά από εκεί. Όταν περάσουν τα μεσάνυχτα, χωρίς να εμφανιστούν στο σπίτι, σημαίνει συναγερμός. Η Άντζι θεωρεί ότι τα παιδιά τα απήγαγε η Φανή, διότι κάτι στην συμπεριφορά της τής φάνηκε ύποπτο.

Θα πείσει και τον Χρήστο, που αρχικά της λέει ότι παραλογίζεται. Όμως, αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι η συμπεριφορά της Φανής ήταν περίεργη. Έφυγε χωρίς να πει πού πάει και μιλούσε με μισόλογα. Έτσι, ο Χρήστος την παρακολουθεί και την βλέπει να μπαίνει στο αυτοκίνητο ενός ξένου άντρα. Πιστεύει ότι έχει άλλο δεσμό, αλλά αυτό το γεγονός δεν μπορεί να τον απασχολήσει προς το παρόν, γιατί προέχει το να βρεθούν τα παιδιά… Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 8

H κατάσταση ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα εντείνεται όταν έρχεται η Σάντι, η θεία του Χρήστου από τη Λάρισα, προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Ντένη.

Η Σάντι είναι χίπισσα, που φτιάχνει κοσμήματα για να ζήσει, ακούει πάντα Led Zeppelin και διδάσκει στη Ντία και στον Ορφέα – οι οποίοι θα την λατρέψουν – το sex drugs and rock and roll! Η Σάντι θα παρασύρει και τη Φανή σε ροκ καταστάσεις και ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι ο Μάρκος, διότι θα προσελκύσουν ροκ πελατεία, στο μαγαζί.

Η Άντζι, για αντιπερισπασμό, θα φέρει στο σπίτι τον ξάδερφό της, Αλέξανδρο, έναν εστέτ, αλλά μονίμως άφραγκο, διανοούμενο, που κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές για να ζήσει και έχει κυκλοφορήσει και ένα βιβλίο με ιστορίες από την εποχή που σύχναζε στο Στούντιο 54 στη Νέα Υόρκη. Η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο, όταν ο Αλέξανδρος θα τα φτιάξει με τη Σάντι και θα αρχίσουν μαζί να ξεκοκκαλίζουν τα λεφτά της Άντζι…

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 9

H Άντζι θα μεσολαβήσει στην ομογένεια, ώστε να εκδοθεί το βιβλίου του Αλέξανδρου και να φύγει μαζί με τη Σάντι για τη Νέα Υόρκη. Αλλά, εκείνος θα την εγκαταλείψει και θα φύγει μόνος του, οπότε η θεία θα μείνει εκεί.

Ο Χρήστος θα ψάξει και θα βρει τον Ντέμη, τον πρώην της θείας του, για να τον φέρει στην Κύπρο, με σκοπό να τα ξαναφτιάξει με τη Σάντι και να την πάρει μαζί του. Ο Ντέμης, που είναι μουσικός, θα δει στο πρόσωπο της Άντζι, μια παλιά γνώριμη από free camping γυμνιστών. Η Άντζι, με βδελυγμία, θα αρνηθεί τα πάντα και θα υποστηρίξει ότι την μπερδεύει με άλλη.

Ο Ντέμης θα της θυμίσει ότι της τραγουδούσε το τραγούδι «Άντζι» με την κιθάρα του. Στο μεταξύ, ο Ντέμης μοιάζει τρομερά με τον Χρήστο Δάντη (κάτι που τον «τρελαίνει» όταν του το λένε) και ο Μάρκος θα το εκμεταλλευτεί, λέγοντας στους πελάτες ότι πρόκειται για τον γνωστό σταρ κι ότι θα δώσει συναυλία στο μαγαζί του…

Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 10

H καλύτερη φίλη της Άντζι, χήρα κι αυτή, παντρεύεται και της ζητάει να γίνει κουμπάρα. Εκείνη δέχεται, αλλά, όταν η κουμπάρα θα φέρει στο σπίτι τον μέλλοντα σύζυγο της, μια παγωνιά θα πέσει στην ατμόσφαιρα.

Ο Θάνος είναι ο άντρας που ετοιμάζονταν να παντρευτεί η Άντζι, όταν την πρόλαβε η κόρη της και της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και θα παντρευτεί τον Χρήστο. Σε ένα φλας μπακ, θα δούμε τη Ζωή και τον Χρήστο, νεότερους κι ερωτευμένους, να ανακοινώνουν τον γάμο τους στην Άντζι, που η ζωή της γκρεμίστηκε, χωρίς να τους πει τίποτε.

Στην ουσία, θυσιάστηκε για την κόρη της και αυτό στάθηκε μία από τις αφορμές για να αντιπαθήσει τον Χρήστο. Ο Χρήστος το καταλαβαίνει και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση, πείθοντας τον Θάνο πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής του είναι η Άντζι και πως αυτήν

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Για την αρχική σελίδα « Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More