Η Μάγισσα – Του υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του κρυφό

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές καθώς ο Μάρκος βλέπει με ζήλο την σχέση του Αντρέι και της Θεοφανώς. Της ζητά απο την Θεοφανώ να κρατήσει μυστικό ότι είναι Λάσκαρης

Η Μάγισσα – Του υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του κρυφό

Η αποκάλυψη του μυστικού της Θεοφανώς, ότι είναι έγκυος, έρχεται στο φως, ενώ ο Μάρκος ζηλεύει την φιλία μεταξύ της και του Αντρέι. Παράλληλα, η Μεταξία υποπτεύεται την Πολυξένη για τον φόνο του παιδιού της. Η Θεοφανώ αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο, αποκαλύπτοντας το μυστικό της περί οραμάτων σε όλους. Η Δαμιανή με την Πολυξένη αναστατώνονται, καθώς η ανησυχία τους φαίνεται να μην είναι άδικη.

Η Θεοφανώ βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, προκαλώντας τεράστιο σοκ. Στον Φρίξο, εκφράζει την αδυναμία της να κατανοήσει την κατάσταση, ενώ ο Φρίξος εκφράζει βεβαιότητα ότι αυτή είναι η αλήθεια. Παράλληλα, ο Πετρούνης ξεσκεπάζει τον Μαριόλη και το συμβούλιο των καπεταναίων στέκεται στο πλευρό των Μανιατών, προκαλώντας νέο θάνατο που προκαλεί σεισμό. Ο Αντρέι, μετά το όραμα της Θεοφανώς, αλλάζει τη συμπεριφορά του, προκαλώντας αντιδράσεις. Η σχέση του με τη Θεοφανώ περνάει σε αδιέξοδο, ενώ η Ποτούλα παίρνει απόφαση που μπορεί να ξαναφέρει εχθροπραξίες μεταξύ οικογενειών.

Ο Μάρκος, από ζήλεια, επιτίθεται στον Αντρέι, υπονοώντας περί ενδιαφέροντος του προς τη Θεοφανώ. Ταυτόχρονα, η συμπεριφορά του είναι εριστική και προκλητική. Η Ποτούλα, με τον Φρίξο, σχεδιάζει να ξεσκεπάσει την Πολυξένη, ενώ ο Αντρέι και ο Κανέλλος αντιμετωπίζουν αποκαλύψεις για το Τζανέτο που τους συγκλονίζουν. Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να απομακρύνουν την Ποτούλα. Η Θεοφανώ, με τον Φρίξο, σχεδιάζει να απαλλαγεί από το χάρισμα της, με τον Αντρέι να γίνεται μάρτυρας νέου οράματος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More