Η Μάγισσα – Του δίνει το χρίσμα του αρχηγού αλλά το μετανιώνει

Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ, μετά από σκέψη που φαίνεται να έχει σκαλώσει ως βόμβα στον πύργο των Λασκαραίων, λαμβάνει μια σημαντική απόφαση, αλλά η επίδραση της στον ίδιο και στην οικογένεια των Λάσκαρη είναι πολύπλοκη. Καταλήγει να ορίσει τον Μάρκο, τον γιο του, ως τον καινούργιο καπετάνιο της οικογένειας.

Η Μάγισσα – Του δίνει το χρίσμα του αρχηγού αλλά το μετανιώνει

Αυτή η απόφαση προκαλεί έκπληξη σε όλους, ιδίως όμως στη Δαμιανή, η οποία αντιδρά αρνητικά στο να βλέπει τον βιολογικό της γιο να μένει στο περιθώριο. Ωστόσο, αργότερα, ο Μιχαήλ μετανιώνει για αυτήν την απόφαση, καθώς ακούει τις επιθυμίες του γιου του. Η επιλογή του Μάρκου να κάνει σύζυγό του τη Θεοφανώ προκαλεί επιπλέον προβλήματα, καθώς η Μεταξία αντιδρά αρνητικά σε αυτήν την αλλαγή στην ιεραρχία της οικογένειας Λάσκαρη. Το περιοδικό Τηλέραμα αναφέρει ότι η Μεταξία δυσκολεύεται να δεχτεί τη Θεοφανώ σε μια ισχυρότερη θέση από τη δική της.

Ωστόσο, όταν ο Μιχαήλ μαθαίνει για τις προθέσεις του Μάρκου να κάνει σύγκριση με τη Θεοφανώ, μετανιώνει για την απόφαση του να τον καθιερώσει ως καπετάνιο. Έτσι, η ιεραρχία στην οικογένεια Λάσκαρη αρχίζει να αλλάζει, προκαλώντας αναταραχές και αντιδράσεις ανάμεσα στα μέλη της. Η αναταραχή στην οικογένεια Λάσκαρη εντείνεται με την απόφαση του Μάρκου να κάνει σύζυγό του τη Θεοφανώ.

Η Μεταξία, αντιλαμβανόμενη την αδυναμία της να διατηρήσει τον έλεγχο στην οικογενειακή ιεραρχία, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζανή. Ωστόσο, και ο ίδιος ο Τζανής είναι αναστατωμένος από τις αλλαγές, αναρωτιόμενος πώς θα επηρεαστεί η θέση του στο σύνολο των γεγονότων. Η εξέλιξη αυτή δείχνει πόσο περίπλοκες μπορούν να γίνουν οι σχέσεις σε μια οικογένεια, όταν οι αποφάσεις επηρεάζουν τη δυναμική των μελών της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More