Η Μάγισσα – Την Καίνε ζωντανή στην πυρά

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να ξεσπάσει πανικός, καθώς το μυστικό των οραμάτων της Θεοφανώς γίνεται γνωστό σε ολόκληρο τον πύργο των Λασκαρέων. Οι αντιδράσεις διαφέρουν, καθώς ορισμένοι πιστεύουν στην αξιοπιστία της, άλλοι την καταγγέλλουν ως απατεώνισσα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τη φοβούνται έντονα.

Η Μάγισσα – Την Καίνε ζωντανή στην πυρά

Η Θεοφανώ, μετά τη σύγκρουσή της με την Αγάθη, αναδείχθηκε επιθετική, καθώς η Αγάθη την κατήγγειλε στο ιερατείο. Η υπηρέτρια πέρασε μερικές δυσάρεστες ημέρες στο μοναστήρι, όπου υποβλήθηκε σε ανάκριση σχετικά με τα οράματά της. Ο φόβος επικρατεί πλέον στον πύργο των Λασκαρέων, ενώ η Δαμιανή και η Πολυξένη αισθάνονται απειλούμενες από την Θεοφανώ.

Ακόμη, το ιερατείο φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει θετικά τα χαρίσματα της Θεοφανώς και επιθυμεί να την εξοντώσει. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς κάποιος προσπαθεί να προστατεύσει την Θεοφανώ από τον μεγάλο κίνδυνο που την απειλεί. Παράλληλα, ο ρόλος του ιερατείου αποκαλύπτεται ως καθοριστικός, καθώς επιδιώκει να εξαλείψει την Θεοφανώ με τον πιο ακραίο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More