Η Μάγισσα – Θύμα χλευασμού και κατηγοριών η Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις που θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι εκρηκτικές, καθώς όλη η κοινότητα της Μάνης βρίσκεται σε κατάσταση πανικού λόγω του φόβου που επικρατεί γύρω από την Θεοφανώ, η οποία τίθεται στο περιθώριο.

Η Μάγισσα – Θύμα χλευασμού και κατηγοριών η Θεοφανώ

Στον κόσμο της Μάγισσας, η εξέλιξη της ιστορίας παίρνει δραματικές διαστάσεις, καθώς ο Μάρκο αναλαμβάνει τον έλεγχο των γεγονότων, διαδεχόμενος τον Μιχαήλ μετά από μια απόφαση που λαμβάνει. Στο πλευρό του έχει τη Θεοφανώ, την οποία φοβούνται όλοι, δημιουργώντας ένα κλίμα αναταραχής στον πύργο και, πάνω απ’ όλα, στη Δαμιανή, που παρακολουθεί τον Τζανή της να χάνει τη θέση του πρώτου. Η ιεραρχία στην οικογένεια των Λασκαραίων προκαλεί οργή στη Μεταξία, η οποία αρνείται να δεχτεί την υπεροχή της Θεοφανώ έναντι της.

Ο Τζανής, επίσης, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της Μεταξίας, ενώ ο Μιχαήλ, μόλις ενημερώνεται ότι ο γιος του επιθυμεί την Θεοφανώ ως σύγκρια, μετανιώνει για την απόφασή του να της παραχωρήσει τα ηνία.
Η Θεοφανώ βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο της προσοχής στη Μάνη, όχι μόνο ως σύγκρια του Μάρκου Λάσκαρη, αλλά και ως η γυναίκα με το μαγικό χάρισμα που θεωρείται το υπερόπλο των Λασκαραίων. Αναμένονται στιγμές χλευασμού προς τη Θεοφανώ, ενώ άτομα σε επικείμενες θέσεις θα επιχειρήσουν να την υποστηρίξουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More