Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα spoiler: Ο Λόγος της ρήξης Κανέλλου – Μιχαήλ

Η Μάγισσα spoiler: Ο Κανέλλος, όπως έχουμε δει στη σειρά, έχει μια σημαντική κόντρα με τον αδελφό του, τον Μιχαήλ. Παρόλα αυτά, παραμένει υπακοής προς αυτόν και επιδιώκει το καλό του αρχοντικού της οικογένειάς του.

Η Μάγισσα spoiler: Ο Λόγος της ρήξης Κανέλλου – Μιχαήλ

Μέσα από μια συνέντευξη του Νίκου Ψαρρά, ο οποίος υποδύεται τον Κανέλλο Λάσκαρη στη σειρά, αναδεικνύονται λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του ηρώα, τον οποίο το κύριο μέλημά του είναι η προστασία της οικογένειάς του.Ο Κανέλλος είναι ο πιο κοσμογυρισμένος μέλος της οικογένειας, αλλά είναι επίσης ένας βαθιά πληγωμένος άνθρωπος.

Η γυναίκα που ερωτεύτηκε δεν τον επέλεξε, και αυτό το γεγονός τον έχει αφήσει ανύπαντρο, κάτι που στην εποχή του θεωρείται σκάνδαλο. Παρά ταύτα, διακρίνεται για την καλή του ψυχή και συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την αρμονία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του.Η σχέση μεταξύ του Μιχαήλ και του Κανέλλου στη σειρά είναι συνεχώς εκρηκτική.

Αυτό συμβαίνει διότι ο Κανέλλος είχε πάντα μια ιδιαίτερη αδυναμία για τον μεγαλύτερο αδελφό του, ο οποίος θα ήταν και ο νόμιμος διάδοχος και πατριάρχης της οικογένειας. Ωστόσο, ο διάδοχος αυτός έχει εξαφανιστεί, και έτσι, σύμφωνα με το κύριο δικαίωμα της εποχής, ο Μιχαήλ δεν θα έπρεπε να κατέχει τη θέση που έχει τώρα στην οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά, ο Κανέλλος υπακούει στον αδελφό του, καθώς ο ίδιος δεν είχε ποτέ ηγετικές βλέψεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like