Η Μάγισσα spoiler: Ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου

Η Μάγισσα spoiler: Ο Κανέλλος βρίσκεται σε μια συναρπαστική κατάσταση αναζητώντας βοήθεια από τον Αντρέι στις εξελίξεις της σειράς. Τα πράγματα παίρνουν συναρπαστική τροπή, καθώς αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ζητήσει υποστήριξη από τον Αντρέι.

Η Μάγισσα spoiler: Ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου

Παράλληλα, ο παππά-Νικόδημος συζητά με τον Σπήλιο για τις μυστικές σκέψεις του Πετρούνη και τον πείθει να αναλάβει δράση με τη βοήθεια του Θράσου. Του λέει: “Είναι καιρός να τον μεταμορφώσεις επιτέλους! Θα τον έχεις στο πλευρό σου στα ταξίδια σου και θα τον καθοδηγήσεις, αν το επιθυμεί ή όχι! Θέλουμε να βάλουμε τέλος στην ιστορία της θρησκείας και να τον κάνουμε ένα μέλος της παρέας μας.”

Στο μεταξύ, ο Κανέλλος βρίσκεται στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους. Για να επιτύχει τους στόχους τους, όμως, απευθύνεται στον Αντρέι και του λέει: “Χρειάζομαι την βοήθειά σου, διαφορετικά είμαι χαμένος…” με ειλικρίνεια και αγωνία στη φωνή του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More