Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα spoiler: Η παλιά βεντέτα ξαναφουντώνει

Η Μάγισσα spoiler: Η συνέχεια στη σειρά φέρνει με την επιφύλαξη ανατρεπτικών εξελίξεων. Ο Μιχαήλ προτείνει στον Σπήλιο ένα πρόταση που θα αλλάξει τον ρου των πραγμάτων. Αυτή η πρόταση αφορά τη σταθερότητα των σχέσεων ανάμεσα στις δύο οικογένειες, καθώς προτείνει στον Σπήλιο να σταματήσει τον επικίνδυνο αγώνα για τον χαμένο θησαυρό του προπάππου του και να ενταχθεί στο συμβούλιο των καπεταναίων.

Η Μάγισσα spoiler: Η παλιά βεντέτα ξαναφουντώνει

Αυτή η πρόταση προκαλεί οργή στον Σπήλιο και στην οικογένεια των Γερακάρηδων, καθώς την ερμηνεύουν ως προσβλητική και ως προσπάθεια εκβιασμού. Έτσι, η παλιά διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται να αναζωπυρώνεται, με τον Μιχαήλ και τον Σπήλιο να είναι έτοιμοι να φθάσουν στα άκρα για τους στόχους τους.

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να φύγει για την Αρεόπολη προκειμένου να προσπαθήσει να πείσει τους άλλους καπεταναίους να υποστηρίξουν την πρότασή του. Ωστόσο, αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς δεν λαμβάνει την υποδοχή που περίμενε. Εντέλει, υποκύπτει σε μια μεγάλη ήττα στο συμβούλιο, καθώς κάποιος έχει ήδη προδώσει τα σχέδιά του στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like