Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα spoiler: Η Μεταξία βασανίζει την Θεοφανώ χωρίς έλεος

Η Μάγισσα spoiler: Απόψε, στο νέο επεισόδιο, θα δούμε αρκετές εξελίξεις. Κυρίως, η Μεταξία φαίνεται να έχει αποφασίσει να καταστήσει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο. Μετά τον τραγικό χαμό του βρέφους της, η γυναίκα του Μάρκου θεωρεί την Θεοφανώ ως τον μοναδικό υπεύθυνο και δεν θα ησυχάσει μέχρις ότου της επιβάλει έναν πονηρό προσανατολισμό.

Η Μάγισσα spoiler: Η Μεταξία βασανίζει την Θεοφανώ χωρίς έλεος

Σε αυτό το επεισόδιο, το μυστικό της Θεοφανώς αποκαλύπτεται καθώς αναγκάζεται να το μοιραστεί με τον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Ο τελευταίος, χρησιμοποιώντας το χάρισμά της, προσπαθεί να ανακαλύψει τον δολοφόνο του μωρού. Εν τω μεταξύ, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα στην υπόθεση του βρέφους.

Ενώ ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, μια απόφαση του Μιχαήλ φαίνεται πως θα τον φέρει στα όριά του. Ταυτόχρονα, η Μεταξία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να καταστήσει ανυπόφορη τη ζωή της Θεοφανώς. Επιπλέον, ο Αντρέι ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο σχετικά με τη δολοφονία του βρέφους, ενώ η φλόγα ενός απαγορευμένου έρωτα φαίνεται να ξαναζωντανεύει με έντονο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like