Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η μάγισσα spoiler: Άγριος καβγάς ξεσπά ανάμεσα σε Μάρκο – Τζανή

Η μάγισσα spoiler: Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Η Θεοφανώ πιστεύει ότι οι Γερακάρηδες έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της. Ωστόσο, ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει από τις έρευνες και την προειδοποιεί ότι οι πειρατές την κυνηγούν ήδη για τη δολοφονία του βρέφους.

Η μάγισσα spoiler: Άγριος καβγάς ξεσπά ανάμεσα σε Μάρκο – Τζανή

Αν δώσει αφορμή για περισσότερες ενέργειες, η ζωή της μπορεί να κινδυνέψει. Ταυτόχρονα, η Μεταξία προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο ότι ο επερχόμενος γάμος του Τζανή μπορεί να τον επηρεάσει αρνητικά, απειλώντας τα προνόμια του που απολάμβανε εδώ και χρόνια.

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Κανέλα πληροφορίες που τον αναστατώνουν, αλλά αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό αυτό και να τιμήσει τον όρκο σιωπής προς τον Σιντόροφ. Παράλληλα, ο Σπήλιος παραδίδει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του με την ελπίδα να ανακαλύψει έναν χαμένο θησαυρό.

Ο πατριάρχης των Γερακάρηδων επιδιώκει τον πλούτο και την είσοδο στο συμβούλιο των καπεταναίων, και οι αποφάσεις του αρχίζουν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις. Ταυτόχρονα, ο Τζανής επιλέγει να συμμετάσχει πιο ενεργά στις επιχειρήσεις του πατέρα του, προκαλώντας διακύμανση στη σχέση του με τη Μεταξία.

Ο Μιχαήλ καταγράφει μια σημαντική απώλεια στο συμβούλιο των καπεταναίων, με τις σχέσεις μεταξύ Λασκαραίων και Γερακάρηδων να βρίσκονται σε κρίση. Τα πράγματα επιδεινώνονται όταν η Δαμιανή αποφασίζει να διώξει την Αναστασία, καθώς αντιλαμβάνεται ότι απειλεί τον γάμο της με τον Μιχαήλ. Η Αναστασία είχε δεχτεί τη θέση αυτή επειδή δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί για τον αγαπημένο της.

Τώρα όμως πρέπει να εξασφαλίσει ίσες ευκαιρίες για τον γιο της όπως και ο Μάρκος, και να αναγνωρίσει τον ρόλο της ως σύγκριας. Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ και ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Οι σχέσεις τους αναπτύσσονται και αν αφεθούν στα αισθήματά τους, η επιστροφή πίσω μπορεί να είναι αδύνατη, με σοβαρές συνέπειες για πολλούς γύρω τους.

Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ προσπαθεί να εξιχνιάσει τον χάρτη που βρήκε, ενώ η Θεοφανώ γνωρίζει καλύτερα τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να φιλοξενήσουν μαζί τους έναν μυστηριώδη άνδρα με ρασοφόρο που κρύβει ένα σημαντικό μυστικό.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ τα πράγματα για την οικογένεια Λάσκαρη θα ανατραπούν όταν εμφανιστεί αυτός ο μυστηριώδης ρασοφόρος άνδρας, που φέρει ένα μεγάλο μυστικό.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like