Η Μάγισσα – Σοκ – Νεκρό το στερνοπούλι των Γερακάρηδων

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, ειδικά με τον ανατρεπτικό θάνατο του Πετρούνη, ο οποίος συμβαίνει με ένα σοκαριστικό σενάριο. Καθώς οι καπεταναίοι ενώνονται με τους Γερακάρηδες για να αντιμετωπίσουν την επίθεση των Τούρκων, ο πύργος των Λασκαρέων δοκιμάζεται από νέα δεινά.

Η Μάγισσα – Σοκ – Νεκρό το στερνοπούλι των Γερακάρηδων

Στο επίκεντρο της πλοκής, η Κερασίνα ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Τζανή με την Μεταξία, προκαλώντας οργή. Παράλληλα, ο Αντρέι περνάει περισσότερο χρόνο με την Θεοφανώ, η οποία κρατά τα κλειδιά για το παρελθόν του. Ένας ξαφνικός θάνατος, όμως, έχει εκτελεστικό ρόλο, καθώς η σκληρή Κυπριανή φέρνει την τραγωδία με τον χειρότερο τρόπο, καταλήγοντας σε αναστάτωση και πένθος.

Παράλληλα, στον Πύργο των Λασκαρέων, ο Μιχαήλ εκφράζει αποκαλυπτική μεταβολή στη στάση του έναντι της Δαμιανής, σκεφτόμενος να της προσφέρει μία δεύτερη ευκαιρία. Συνειδητοποιώντας τον τρόπο που την άδικησε όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζει να της αφιερώσει όλη του την αγάπη και προσοχή. Αντίθετα, η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή αντιμετωπίζει την πρώτη της μεγάλη κρίση, καθώς η ανακάλυψη ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ του άντρα της και της γυναίκας του Μάρκου ξεσηκώνει έντονο καβγά στον πύργο.

Το ριψοκίνδυνο σχέδιο του Πετρούνη ανταμείβεται, ενώ ο ρόλος του Μαριόλη στην επίθεση των Τούρκων στη Μάνη αποκαλύπτεται επιτέλους. Αντιμέτωποι με την προδοσία, το συμβούλιο των καπεταναίων αλλάζει πορεία και αποφασίζει να υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις τις φατρίες των υπολοίπων Μανιατών.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More