Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα – Σφάζει τον Μιχαήλ

Η Μάγισσα – Η σειρά “Η Μάγισσα” φέρνει ένα επικό φινάλε με πολλές απώλειες. Μια από αυτές είναι ο Μιχαήλ Λάσκαρης, που καταδικάζεται σε θάνατο για τα εγκλήματά του. Η εκδίκηση έρχεται για κάθε ήρωα, αποκαλύπτοντας τα πάντα για να έλθει η λύτρωση.

Η Μάγισσα – Σφάζει τον Μιχαήλ

Πέρα από την μάχη της Θεοφανώς και της Κυπριανής, που θα κοστίσει τις ζωές τους, πολλοί Λασκαραίοι θα χάσουν τη ζωή τους. Ανάμεσά τους ο Μιχαήλ, που θα πεθάνει από τα χέρια του Τζανή, προσπαθώντας να σκοτώσει τον Μάρκο.

Η Δαμιανή, ένοχη για πολλά εγκλήματα, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο, αντιμετωπίζοντας τον ίδιο το Θεό. Ο Μιχαήλ Λάσκαρης, που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να αποκτήσει την πρωτοκαθεδρία, αποκαλύπτεται ως ο δολοφόνος του αδερφού του Τζανέτο. Ο Τζανής, τελικά, γράφει το τέλος του Μιχαήλ, οδηγώντας τον στον θάνατο. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες στην απώλεια του Μιχαήλ Λάσκαρη; Θα επηρεάσει η αποκάλυψη της αλήθειας τις μελλοντικές τους επιλογές; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των υπολοίπων χαρακτήρων μετά το τέλος τους;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like