Η Μάγισσα – Παράνομος έρωτας ανάβει φωτιές στους Γερακάρηδες

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς ένας παράνομος δεσμός προκαλεί σοβαρό κίνδυνο στις ζωές δύο κεντρικών χαρακτήρων. Η Μεταξία, η οποία βλέπει όλες τις υποψίες της επιβεβαιωμένες με ανησυχητικό τρόπο, εξαγριώνεται και αποφασίζει να ζητήσει καταφύγιο στους γονείς της στον πύργο των Γερακάρηδων.

Η Μάγισσα – Παράνομος έρωτας ανάβει φωτιές στους Γερακάρηδες

Ωστόσο, για να επιστρέψει στους Λασκαρέους, θέτει έναν αντάλλαγμα που ο Μάρκος αρνείται να δεχτεί. Η αρνητική αυτή απόφαση δημιουργεί ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών, θέτοντας σε κίνδυνο την ειρήνη που είχε διαμορφωθεί με δυσκολία ανάμεσά τους. Οι Λασκαρέοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε εξαιρετικά ευαίσθητη θέση, ενώ η Θεοφανώ, μετά την αναπάντεχη κίνηση του Μάρκου, αισθάνεται πλέον παγιδευμένη χωρίς εύκολη διέξοδο.

Στο μεταξύ, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες, ειδικά τη Θεοφανώ, να αποχωρήσει από τον πύργο μετά τη γέννα. Ωστόσο, αντιμετωπίζει αντίσταση καθώς δε βρίσκει υποστηρικτές. Εν τω μεταξύ, μια συζήτηση μεταξύ του Μάρκου και του Αντρέι αναδεικνύει τα όρια τους, καθώς ο Μάρκος εκφράζει θυμό για το ενδιαφέρον του Ρώσου ευγενούς προς την αγαπημένη του.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, που ταράσσεται από τη συμπεριφορά του Μάρκου και τον θυμό της Μεταξίας, ξεκινά ένας επικίνδυνος παράνομος δεσμός. Ο Μισέλ ντε Μποφόρ φαίνεται να εισβάλλει στην καρδιά της Σκεύως, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους αν η ερωτική τους σχέση αποκαλυφθεί σε κάποιον…

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More