Η Μάγισσα – Ο πύργος μετατρέπεται σε πραγματική φυλακή

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Δαμιανή βρίσκεται σε έκπληξη από τη συμπεριφορά του Μάρκου και τον έρωτά του για την Θεοφανώ, ενώ ο πύργος μετατρέπεται σε αληθινό κολαστήριο.

Η Μάγισσα – Ο πύργος μετατρέπεται σε πραγματική φυλακή

Πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια έντονη σύγκρουση μεταξύ του Μάρκου και της Θεοφανώς σχετικά με τη διαμονή της στον πύργο των Λασκαραίων. Η Δαμιανή θα προτείνει σκληρά να γεννήσει η Θεοφανώ και να αποχωρήσει, αλλά ο Μάρκος θα αντιδρά με έντονο τρόπο. Αυτή η αντίδραση θα σοκάρει τη Δαμιανή, καθώς αντιμετωπίζει το βάρος όλων αυτών των εξελίξεων. Παράλληλα, ο Μάρκος φοβάται ότι η παραμονή της Θεοφανώς στον πύργο ίσως αποκαλύψει την αληθινή δολοφόνο του βρέφους.

Ο πύργος των Λασκαραίων, που παλιότερα ήταν σύμβολο πολυτέλειας και εξουσίας, μετατρέπεται τώρα σε έναν τόπο βασανιστηρίων. Η Θεοφανώ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των δραματικών γεγονότων και βρίσκεται υπό πίεση από πολλές πλευρές. Πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα και πώς θα αντιμετωπίσει η Θεοφανώ αυτήν τη νέα πρόκληση; Αυτό παραμένει να είναι ένα αναπάντητο ερώτημα που αναμένουμε να λυθεί στις επόμενες συναρπαστικές στιγμές της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More