Η Μάγισσα – Ο Κανέλλος τάσσεται στο πλευρό του ανιψιού του

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Έτσι επιβεβαιώνεται ότι ο Αντρέι είναι πράγματι γιος του Τζανέτου, και ο Κανέλλος, γνωρίζοντας αυτήν την αλήθεια, εκφράζει τη στήριξή του προς τον νεαρό. Με αφορμή ένα όραμα της Θεοφανώς, η ζωή του Αντρέι ανατρέπεται καθώς αντικρίζεται με την πραγματικότητα.

Η Μάγισσα – Ο Κανέλλος τάσσεται στο πλευρό του ανιψιού του

Η αλήθεια επιβεβαιώνεται με τις πληροφορίες που λαμβάνει από τον Κανέλλο σχετικά με τον πατέρα του, τον Τζανέτο. Εκτός από την αποκάλυψη της προέλευσής του, ο Αντρέι ανακαλύπτει την αγάπη που η μητέρα του ένιωθε για τον εξαφανισμένο Τζανέτο. Η μητέρα του Αντρέι, ερωτευμένη με τον Τζανέτο, δεν είχε την ευκαιρία να του ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν αυτός εξαφανιστεί. Εν τέλει, παντρεύτηκε άλλον άνδρα που, παρόλο που συμφώνησε να μεγαλώσει τον Αντρέι, δεν τον αγάπησε ποτέ.

Ο Κανέλλος, ανιψιός του Τζανέτου, εκδηλώνει την απόλυτη στήριξη προς τον Αντρέι, είναι έτοιμος να τον στηρίξει σε κάθε απόφαση που θα πάρει, ακόμα και αν αποφασίσει να διεκδικήσει την ηγεσία από τον Μάρκο. Ωστόσο, καθώς προχωρούν στη σειρά, ο Κανέλλος και ο Αντρέι αντιλαμβάνονται τον φόβο ότι οι αλλαγές που επιφέρει η αλήθεια θα έχουν σημαντικές συνέπειες για τον πύργο των Λασκαραίων. Επομένως, αποφασίζουν να διατηρήσουν το μυστικό προς το παρόν.

Ταυτόχρονα, γνωρίζουν ότι αν ο Αντρέι αποφασίσει να αναλάβει την ηγεσία, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ, προκαλώντας έτσι ακόμα περισσότερες εντάσεις στον πύργο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More