Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα – Ο ένοχος τιμωρείται

Η Μάγισσα – Η έλευση της τιμωρίας πλησιάζει, καθώς αναμένουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς καταιγιστικές εξελίξεις. Οι εξελίξεις προβλέπεται να συναρπάσουν το κοινό για ακόμη μια φορά. Η Πολυξένη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη απόφαση: θα αποκαλύψει τον πραγματικό υπεύθυνο για τη δολοφονία του βρέφους;

Η Μάγισσα – Ο ένοχος τιμωρείται

Ο Μάρκος είναι πεπεισμένος πως ο Τζανής κρύβεται πίσω από όλα αυτά, ενώ η Μεταξία επαναφέρει τη Δαμιανή στο επίκεντρο των υπόπτων. Ο Τζανής επιχειρεί να πείσει τον Σπήλιο να συνεργαστεί μαζί του εναντίον των Λασκαραίων. Θα αποδεχτούν οι Γερακάρηδες αυτή την τολμηρή πρόταση; Στον πύργο των Λασκαραίων, ετοιμάζονται για την αυστηρή τιμωρία του ένοχου, όπως θα διαπιστώσουμε στις επόμενες σκηνές της σειράς. Ο Τζανής προτείνει στη Δαμιανή να σταθεί στο πλευρό του, και ως εκ τούτου, στο πλευρό των Γερακάρηδων.

Θα συναινέσει η Δαμιανή να προδώσει την υπόλοιπη οικογένεια; Το πάθος μεταξύ του Μιχαήλ και της Αναστασίας επαναφέρεται, δημιουργώντας νέες συγκρούσεις. Ο Κανέλλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ. Καθώς οι δράσεις των δύο οικογενειών φθάνουν στα άκρα και μια νέα εκδίκηση φαίνεται να είναι κοντά, ο Αντρέι δεν έχει ακόμα εκφράσει την τελευταία του γνώμη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like