Η Μάγισσα – Καζάνι που βράζει ο πύργος των Λασκαραίων

Η Μάγισσα – Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Αντρέι βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανάγκη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία του με τη Θεοφανώ. Παράλληλα, σε έναν πύργο των Γερακάρηδων ανθούν απαγορευμένα συναισθήματα.

Η Μάγισσα – Καζάνι που βράζει ο πύργος των Λασκαραίων

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος και η Δαμιανή κονταροχτυπούν για την αγάπη της Θεοφανώς. Καθώς η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται τις ενέργειες του Μάρκου για προστασία, συνειδητοποιεί πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα για εκείνη. Ωστόσο, η αντίστασή του της κοστίζει ακριβά. Αυτή δεν είναι η μόνη πτυχή που δεν λογαριάζει ο Μάρκος. Καθώς η Θεοφανώ και ο Φρίξος προετοιμάζονται για τον γάμο τους, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Αποκαλύπτει ότι το αναμενόμενο παιδί της Θεοφανώς είναι δικό του και αποφασίζει να το κάνει σύγκριό του. Ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται σε κατάσταση εξάντλησης καθώς η Θεοφανώ βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η ανακοίνωση του Μάρκου επηρεάζει όχι μόνο τη Θεοφανώ, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Μεταξία, ιδίως, αρνείται να κλείσει τα μάτια στην απιστία του άντρα της και αρνείται να δεχτεί την ερωμένη του σύζυγό της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More