Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ έρμαιο στα χέρια τους

Η Μάγισσα – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ βρίσκεται στο επίκεντρο συναρπαστικών εξελίξεων, καθώς γίνεται στόχος πολλών επικίνδυνων ατόμων. Η κατάσταση στον πύργο των Λασκαρέων παραμένει εξαιρετικά τεταμένη, ενώ μια ακόμη αποκάλυψη συνταράσσει το κλίμα.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ έρμαιο στα χέρια τους

Η Δαμιανή ανακαλύπτει την επανασύνδεση του Τζανή και της Μεταξίας, ένα γεγονός που την οδηγεί σε έντονα συναισθηματικά καταστάσεις. Ο υιός της, παρά την υπόσχεσή του ότι δεν θα ξαναπέσει στο ίδιο λάθος, την προδίδει. Ο Μιχαήλ, απογοητευμένος από τον χειρισμό του γιου του, του ζητά να εγκαταλείψει τη θέση του καπετάνιου. Ωστόσο, ο γιος αρνείται να παραχωρήσει τα ηνία, πεπεισμένος ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Αυτή η απόφαση διχάζει τον πύργο των Λασκαρέων, με πατέρα και γιο να γίνονται ξαφνικά αντίπαλοι, ενώ οι εξελίξεις έξω από την πόρτα τους είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Ταυτόχρονα, η Μεταξία προσπαθεί να αποκρούσει κάθε υποψία, διαπλέκοντας τα νερά μεταξύ της Ρηνιώ και της Κερασίνας. Παρά τις προσπάθειές της, όμως, και οι δύο γυναίκες γίνονται όλο και πιο δύσπιστες.

Η Θεοφανώ βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων, με τον ορθολογιστή Αντρέι να εμφανίζεται παραδόξως ως ένας από τους ελάχιστους συμμάχους της. Θα καταφέρει να τη σώσει ή θα τηρήσει ως έρμαιο στα χέρια των εχθρών;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More