Η Μάγισσα – Η Μεταξία γίνεται ασπίδα για την Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να μας καθηλώσουν, καθώς η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοκαριστική κατάσταση,καίγεται στην πυρά.

Η Μάγισσα – Η Μεταξία γίνεται ασπίδα για την Θεοφανώ

Το μυστικό της για τα οράματα έρχεται στο φως, δημιουργώντας διχόνοια στον πύργο των Λασκαρέων. Οι άνθρωποι διχάζονται μεταξύ αυτών που την πιστεύουν και υποστηρίζουν, και αυτών που τη θεωρούν απατεώνισσα. Ο Μάρκος δίνει τη στήριξή του στους Γερακάρηδες στον πόλεμο, ενώ ο Αντρέι βρίσκεται κοντά σε μια αποκάλυψη που τον αφορά. Η Θεοφανώ επιτίθεται επιθετικά στην Αγαθή, προκαλώντας αναστάτωση και σύγχυση.

Η Αγαθή, μετά την επίθεση, προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη, ενώ οι αντιφάσεις για την Θεοφανώ εντείνονται. Το μυστικό της έχει γίνει γνωστό σε όλους, δημιουργώντας τρόμο και αίσθηση απειλής στο χωριό. Η Δαμιανή με την Πολυξένη αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, το ιερατείο δεν βλέπει θετικά το χάρισμα της Θεοφανώς και επιθυμεί να την καταδικάσει στην πυρά. Η Θεοφανώ θα αντιμετωπίσει μεγάλο κίνδυνο, ενώ ένα κλειδί πρόσωπο θα προσπαθήσει να την υποστηρίξει.

Παράλληλα, η Θεοφανώ βρίσκει συμμάχους στο πρόσωπο του Φροίξου, του Βρώτσου, του Αντρέι, και του Κανέλου. Ακόμα, η Μεταξία αρχίζει να στέκεται στο πλευρό της. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More