Η Μάγισσα – Η Κυπριανή στα ίχνη του προδότη των Γερακάρηδων

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εκρηκτικές, καθώς ο Αντρέι ανακαλύπτει ένα μυστικό για τον Τζανέτο που έχει σοβαρές συνέπειες, καθώς φαίνεται να τον οδηγεί στον θάνατο.

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή στα ίχνη του προδότη των Γερακάρηδων

Από την πρώτη τους συνάντηση, ο Τζανής είχε καθορίσει στην Κερασίνα ότι η σχέση τους ήταν αποκλειστικά λόγω πίεσης από τους γονείς του. Παρά ταύτα, ο γάμος πραγματοποιήθηκε, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα με ελπίδες για αλλαγές που, δυστυχώς, δεν έλαβαν χώρα. Η αποκάλυψη μιας ερωτικής σχέσης του άντρα της με την Μεταξία επιβεβαιώνει τις υποψίες και αμφιβολίες της, προκαλώντας απερίγραπτη έκπληξη και ανείπωτο πόνο.

Η Κερασίνα, συγκλονισμένη, καλείται να αντιμετωπίσει την ανατριχιαστική αλήθεια και να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει αυτήν την κρίσιμη κατάσταση. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι μαθαίνει κάτι που τον σοκάρει σχετικά με τον Τζανέτο, προκαλώντας τον ίδιο τον θάνατο του. Τα γεγονότα συνεχίζονται με την Κυπριανή που ανακαλύπτει τον προδότη του πύργου τους, ενώ η επίθεση των Τούρκων στο χωριό αναγκάζει διάφορες ομάδες, όπως οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, να συνεργαστούν παρά την αρχική τους αντίσταση, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της αντίστασης, ο Πετρούνης εκπονεί ένα τολμηρό σχέδιο για να πείσει όλους τους καπετάνιους της Μάνης να ενωθούν ενάντια στους Τούρκους. Αυτό όμως απαιτεί μια πρωτοβουλία που πιθανόν να τον φέρει αντιμέτωπο με την οικογένειά του, θέτοντας τον σε δύσκολη θέση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More