Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει το παιχνίδι της

Η Μάγισσα: Μία εβδομάδα μετά, Λασκαραίοι και Μπραϊτάνοι τερματίζουν τη σύγκρουσή τους. Ο πόλεμος έχει σημαδέψει πολλούς και τώρα πρέπει να αξιολογήσουν τις πληγές τους. Τα όνειρα του Σπήλιου καταρρέουν, ενώ η σχέση του με τον Μιχαήλ τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει το παιχνίδι της

Η Θεοφανώ βιώνει μια αναπάντεχη τροπή στη ζωή της, προκαλώντας ανησυχία στη Μεταξία. Η Μεταξία είναι πεπεισμένη για την ενοχή της Θεοφανώς και αρνείται να σκεφτεί μια πιθανή αθώωση.

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει το παιχνίδι της

Σε άλλο μέτωπο, σύμφωνα με το σερφαρε, ο Θράσος και ο Μόφορης ψάχνουν για τον Αντρέι, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η Θεοφανώ αποκαλύπτει τα οράματά της στον Φρίξο και ζητά την βοήθειά του. Το παρελθόν της επηρεάζει σφοδρά τη μοναχή Αγάθη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές δυσκολίες.

Με την ενθάρρυνση της Γερακίνας, ο Σπήλιος λαμβάνει επικίνδυνες αποφάσεις για να υπηρετήσει για ακόμα μια φορά τα δικά του συμφέροντα. Επιπλέον, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, μια συνάντηση της Θεοφανώς με μια άγνωστη γυναίκα θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More