Η Μάγισσα – Η εγκυμοσύνη της φέρνει σκοτωμούς στον πύργο

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στον πύργο των Λασκαραίων υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς αποκαλύπτεται ότι η Θεοφανώ περιμένει παιδί. Ο Μιχαήλ, πεπεισμένος ότι ο πατέρας είναι ο Φρίξος, επισπεύδει τον γάμο τους.

Η Μάγισσα – Η εγκυμοσύνη της φέρνει σκοτωμούς στον πύργο

Έτσι, την επόμενη ημέρα, η Θεοφανώ και ο Φρίξος προετοιμάζονται για τον γάμο τους. Ωστόσο, μια ανατροπή σοκάρει τον πύργο όταν ο Μάρκος αποκαλύπτει την παράνομη σχέση του με τη Θεοφανώ και ανακοινώνει ότι το παιδί είναι δικό του. Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί έντονες αντιδράσεις από τη Δαμιανή και τη Μεταξία. Η Μεταξία εγκαταλείπει τον πύργο και επιστρέφει στους Γερακάρηδες. Η Θεοφανώ, αφήνεται παγιδευμένη από την απόφαση του Μάρκου, ανίσχυρη να ελέγξει τη ζωή της και του παιδιού της.

Σε μια αργότερη φάση, η Μεταξία θέτει ως όρο για την επιστροφή της την αναλαμβάνει του παιδιού, ωστόσο, ο Μάρκος δεν συμφωνεί, το οποίο θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις των δύο οικογενειών. Παράλληλα, η Δαμιανή ενώνει τις προσπάθειές της για να πείσει την Θεοφανώ να αποχωρήσει από τον πύργο μετά τη γέννα και να επιτραπεί σε αυτούς να αναλάβουν τη φροντίδα του παιδιού, αλλά δεν βρίσκει υποστηρικτή στις προσπάθειές της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More