Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα – Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Εισβάλλει στον 2ο κύκλο

Η Μάγισσα – Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που έγινε γνωστή από τη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για τον δεύτερο πολυ αναμενόμενο κύκλο της σειράς. Στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, υποδύθηκε τη μοναχή Ελισάβετ και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Με τη φρέσκια παρουσία της και το διάχυτο ταλέντο της, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ξεχώρισε και έκανε τη διαφορά.

Η Μάγισσα – Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Εισβάλλει στον 2ο κύκλο 

Τη νέα σεζόν, όμως, φαίνεται ότι επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά “Η Μάγισσα”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης την ξεχώρισαν από την εποχή που γύριζαν τις “Άγριες Μέλισσες” και φαίνεται ότι τώρα τη θέλουν στο καστ της νέας τους σειράς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμμετοχή της Φωτεινής Παπαθεοδώρου στη “Μάγισσα” θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες.

Μέχρι στιγμής, είναι σίγουροι στο καστ του δεύτερου κύκλου οι ηθοποιοί Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά και Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Αυτοί θα πλαισιώσουν την ανατρεπτική συνέχεια της σειράς “Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”. Η επιστροφή της Φωτεινής Παπαθεοδώρου στην τηλεόραση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, που την αγάπησε ως μοναχή Ελισάβετ. Οι θαυμαστές της αναμένουν να τη δουν σε έναν νέο ρόλο, σε μια σειρά που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Η συμμετοχή της σε μια τόσο αγαπημένη σειρά θα ενισχύσει το καστ και θα φέρει νέα δυναμική στην υπόθεση της “Μάγισσας”.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like