Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα εξελίξεις – Βοηθάει Σκεύω – Μισέλ να το σκάσουν

Η Μάγισσα εξελίξεις – Απίστευτη εξέλιξη θα συμβεί σε επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Γερακίνα θα κάνει την απίστευτη ανατροπή και θα προσπαθήσει να φυγαδεύσει τη Σκεύω και τον Μισέλ ώστε να φύγουν μακριά και να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Βοηθάει Σκεύω – Μισέλ να το σκάσουν

Η δολοφονία του Πετρούνη άλλαξε τη Γερακίνα βαθιά. Η ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων βιώνει μια νέα πραγματικότητα. Τρία ακόμα παιδιά χάθηκαν, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετική. Το “στερνό” της, όπως αποκαλούσε τον γιο της, δολοφονήθηκε και δεν έπεσε στη μάχη όπως οι άλλοι. Παρά τις προσπάθειες να την πείσουν για αυτοκτονία από τύψεις, η Γερακίνα ξέρει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε. Η υποψία πέφτει πάνω στην πεθερά της, την Κυπριανή.

Σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο ότι ο Σπήλιος ενδεχομένως γνώριζε τα σχέδια και δεν προσπάθησε να τα σταματήσει. Η αποφασιστικότητά της είναι απόλυτη. Αποφασισμένη να φέρει την αλήθεια στο φως, η Γερακίνα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και να βουτήξει τα χέρια της στο αίμα, όπως έκανε με τον υπηρέτη της Κυπριανής. Αυτή η κατάσταση την έχει οδηγήσει σε θυμό κατά της οικογένειάς της, που φαίνεται να διψά για βία. Αγαπά τον άντρα της και τα παιδιά της, αλλά δεν είναι τυφλή στα λάθη τους. Η ίδια αναγνωρίζει το σωστό και το λάθος.

Αντιμετωπίζει την Μεταξία με σκληρότητα, γνωρίζοντας τα λάθη της σχέσης της με τον Τζανή, αλλά παράλληλα παλεύει να τη στηρίξει. Και με τον Θράσο, το μοναδικό αγόρι που της απέμεινε, γνωρίζει τη σκληρότητά του, ειδικά απέναντι στην σύζυγό του, τη Σκεύω.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like