Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα μυστικά του Τζανή βγαίνουν στη φόρα

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Τζανής δίνει τη χαριστική βολή στον Μάρκο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, καθώς αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό του.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα μυστικά του Τζανή βγαίνουν στη φόρα

Αρχικά, ο Τζανής κρύβεται στους Γερακάρηδες, προετοιμαζόμενος να εκδικηθεί τον πατέρα του και τον αδερφό του. Παράλληλα, ο Αντρέι με τους Δραγουμάνους σχεδιάζει να καταλάβει το καπετανάτο των Λασκαραίων. Ο Μάρκος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Μεταξία, προκαλώντας νέες φουρτούνες. Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται ένα νέο ένοχο μυστικό, που συνιστά το τελειωτικό χτύπημα στον Μάρκο.

Μαθαίνει ότι το βρέφος που σκοτώθηκε από την Πολυξένη και τη Δαμιανή δεν ήταν δικό του, αλλά πατέρας του ήταν ο Τζανής! Η αποκάλυψη αυτή καταστρέφει τον Μάρκο, καθώς συνειδητοποιεί ότι πένθησε για ένα παιδί που δεν ήταν δικό του. Αποφασίζει να κρατήσει από κοντά τη Θεοφανώ και το παιδί του, κλείνοντάς τους σε έναν πύργο. Πώς θα αντιδράσει η Μεταξία στην απόφαση του Μάρκου να χωρίσουν; Ποιος θα έχει τον έλεγχο του καπετανάτου των Λασκαραίων στο τέλος; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ του Τζανή και τουΜάρκου μετά από αυτήν την αποκάλυψη; Ποιο θα είναι το μέλλον της οικογένειας του Μάρκου μετά από αυτά τα γεγονότα;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like