Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα εξελίξεις – Σφάζει την Κυπριανή

Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ θα σκοτώσει την Κυπριανή, ανατρέποντας το πλοκάμι της ιστορίας. Ο πόλεμος με τους Γερακάρηδες εξακολουθεί να εξελίσσεται με την Θεοφανώ να εκμεταλλεύεται τα χαρίσματά της για να διαφύγει για μια ακόμη φορά, φεύγοντας με το μωρό της και αφήνοντας την Κυπριανή να λυσσάει για εκδίκηση.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Σφάζει την Κυπριανή

Η Γερακάρισσα, ως η κακιά μάγισσα, κρύβει δύο μεγάλα μυστικά: ότι η Θεοφανώ είναι νόθο παιδί του άντρα της και αδελφή του Σπήλιου. Τώρα, η Κυπριανή είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση. Βρίσκει την Θεοφανώ με το μωρό, και σε μια οξύθυμη συνάντηση, η Θεοφανώ αποκαλύπτει την αλήθεια στην Κυπριανή, σοκάροντάς την. Αυτό το μυστικό παρέμενε κρυφό για δεκαετίες. Η Κυπριανή, ενώπιον της αλήθειας, αποκαλύπτει το δικό της μυστικό ως κακιά μάγισσα.

Η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό επανέρχεται με έντονη ένταση. Το βλέμμα της Κυπριανής σκοτεινιάζει, συμβολίζοντας το σκοτάδι, ενώ αυτό της Θεοφανώς φωτίζεται, συμβολίζοντας το φως. Καθώς η μάχη εξελίσσεται, και οι δύο γυναίκες καταλαβαίνουν ότι η μοίρα τους είναι σφραγισμένη και αναπόφευκτη. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Θεοφανώ δεν πεθαίνει αλλά μόνον η Κυπριανή. Η μάχη τους είναι αναπόφευκτη, αλλά οι συνέπειες μπορεί να είναι ακόμη πιο σκοτεινές από ό,τι φαντάζονται.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like