Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Δαμιανή σφάζει το σπλάχνο της

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Τζανής πείθει τους Γερακάρηδες να σταθούν στο πλευρό του και να αναλάβουν τον έλεγχο του πύργου των Λασκαραίων, αφού έχει άσβεστο μίσος γι’ αυτούς.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Δαμιανή σφάζει το σπλάχνο της

Παράλληλα, ο Σπήλιος και η μάνα του, η Κυπριανή, έχουν ως στόχο την καταστροφή των Λασκαραίων. Αλλά για να πέσει ο πύργος τους, χρειάζεται εσωτερική βοήθεια, την οποία προσφέρει η Δαμιανή. Αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να αποτύχει το σχέδιο του γιου της, η Δαμιανή τα παραβλέπει όλα. Παραδίδει εντολή για την αντιμετώπιση της Χάιδως και της Σιμώνης και φέρεται ως υπεύθυνη για πολλούς άδικους θανάτους. Αφού δεν έχει πλέον την Πολυξένη να εκτελεί τις βρόμικες εργασίες, αναλαμβάνει η ίδια την ενέργεια.

Χρησιμοποιεί ένα μαχαίρι και επιτίθεται ανελέητα στην Αναστασία πριν αυτή προλάβει να ενημερώσει το γιο της ή τον Μιχαήλ. Η Δαμιανή νομίζει ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα και ότι θα ξαναφύγει από την εκδίκηση. Ωστόσο, η Ρηνιώ της βάζει ξανά φρένο. Αυτή η έξυπνη κόρη της, η ακλόνητη δύναμη των Λασκαραίων, υπερασπίζεται το δίκιο χωρίς δισταγμό, ανεξάρτητα από τις κατηγορίες, ακόμη κι αν προέρχονται από τους ίδιους της τους ανθρώπους. Αυτήν τη γνώριζε πολύ καλά η Δαμιανή. Θα αντέξει όμως η καρδιά της να βγάλει και την ίδια της την κόρη από τη μέση;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like