Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα εξελίξεις – Δίνει διορία στους Γερακάρηδες

Η Μάγισσα εξελίξεις – Οι Λασκαραίοι βρίσκονται σε νέο σταυροδρόμι. Ο Τζανής και ο Αντρέι είναι οι παράγοντες που αναστατώνουν την οικογένειά τους. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, ο Μάρκος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αδελφό του και τον αντίζηλό του, καθένας επιδιώκοντας τους δικούς του στόχους.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Δίνει διορία στους Γερακάρηδες

Όλα ξεκινούν όταν ο Μάρκος υποψιάζεται ότι ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων και προσπαθεί να το επιβεβαιώσει. Οι έρευνές του οδηγούν στον Μισέλ, από τον οποίο εξάγει πληροφορίες. Η εμφάνιση του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ και η παραδοχή του ότι κρύβεται στους Γερακάρηδες προκαλεί αναταραχή και αποκαλύψεις. Στον πύργο των Γερακάρηδων θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δύο αιώνιους εχθρούς της Μάνης.

Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες να παραδώσουν τον αδελφό του και ο Τζανής προτείνει ένα παράτολμο σχέδιο στον Σπήλιο για να σωθεί. Ωστόσο, ανάβει το φιτίλι που τινάζει τα πάντα στον αέρα. Καθώς ξεκινά ένας νέος πόλεμος, ο Αντρέι διεκδικεί τη θέση του καπετάνιου των Λασκαραίων και ετοιμάζει τους ανδρείους για μάχη με σκοπό να πάρει την αρχηγία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like