Η Μάγισσα – Έβαλε Σκοπό να αφανίσει τον Μάρκο

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πραγματικά ανατρεπτικές, καθώς πλησιάζει το τέλος του Μάρκου στη σειρά. Καθώς ο Μάρκος ανακοινώνει πως το παιδί της Θεοφανώς είναι δικό του, αναδύονται εχθροί από πολλές κατευθύνσεις. Εκτός από την οικογένειά του, αντιμετωπίζει εχθρότητα από τον Σπήλιο και τη Γερακίνα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Μάγισσα – Έβαλε Σκοπό να αφανίσει τον Μάρκο

Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, ο Μάρκος θα αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, και οι αντιδράσεις όλων θα είναι συγκλονιστικές. Εκείνη που θα βιώσει το μεγαλύτερο σοκ θα είναι η Μεταξία. Αντιμετωπίζοντας την αλήθεια ότι το παιδί της δούλας είναι του άντρα της, εγκαταλείπει τον πύργο των Λασκαραίων και επιστρέφει στην οικογένειά της. Θα ζητήσει έναν έντονο όρο για να επιστρέψει στον άντρα της: η εξορία της Θεοφανώς. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει δεκτό από τον Μάρκο.

Από την άλλη πλευρά, όταν ο Σπήλιος και η Γερακίνα διαπιστώνουν τη θλίψη της κόρης τους και μαθαίνουν τον λόγο, ετοιμάζονται να εκδικηθούν τον Μάρκο. Έτσι, οι δύο οικογένειες βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο χείλος του ξυραφιού, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις και δυσκίνητες αποφάσεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More