Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα – Έτοιμος να πάρει πίσω ότι του ανήκει

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Αντρέι, αποφασισμένος πάση θυσία να σώσει τη Θεοφανώ τόσο από τον Μάρκο όσο και από τη μοίρα που την περιμένει.

Η Μάγισσα – Έτοιμος να πάρει πίσω ότι του ανήκει

Μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει από εκεί προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να αποδώσει δικαιοσύνη στον πατέρα του όσον αφορά την αρχηγία των Λασκαραίων, έστω και μετά τον θάνατό του. «Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, όλα μπορώ να τα καταφέρω», λέει αποφασισμένος και ξεκινάει την πισώπλατη επίθεση στον Μάρκο.

Ο ίδιος προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου, αλλά ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους. Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος στην αποφασιστική επίθεση του Αντρέι; Θα βρει ο Αντρέι τους απρόσμενους συμμάχους που χρειάζεται για να επιτύχει τον στόχο του; Ποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσει καθώς προσπαθεί να αναδειχθεί ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like