Η Μάγισσα – Έρχεται το τέλος της Μεταξίας

Η Μάγισσα – Η Καλλιόπη Χάσκα αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε το τελευταίο γύρισμα της σειράς για την ίδια μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Στην ανάρτησή της, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη σειρά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τους συνεργάτες της για την όμορφη εμπειρία.

Η Μάγισσα – Έρχεται το τέλος της Μεταξίας

Αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ρόλου που υποδύθηκε και ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη Πέτρο Καλκόβαλη και τη συν-παραγωγό Μελίνα Τσαμπάνη για την ευκαιρία. Επίσης, ευχαρίστησε τη συν-ηθοποιό Μιράντα Ροστάντι για την πρόσκλησή της να συμμετάσχει στο έργο και τον συγγραφέα Λευτέρη Χαρίτο για την εμπιστοσύνη του. Τέλος, εξέφρασε την αναγνώρισή της προς το καστ και το πλήρωμα της σειράς για την αξέχαστη εμπειρία και τη μάθηση που της προσέφεραν, δηλώνοντας ότι η εργασία αυτή την άλλαξε και την έκανε πιο ευτυχισμένη.

Η εμπειρία της Καλλιόπης Χάσκα στη σειρά φάνηκε να την εμπνέει και να την εμπλουτίζει σε πολλά επίπεδα. Η αναφορά της στη σειρά ως ένα “μαγικό ταξίδι” υποδηλώνει τον έντονο αντίκτυπο που είχε στη ζωή και την καριέρα της. Είναι εμφανές ότι η Χάσκα εκτιμά την ευκαιρία που της δόθηκε να εργαστεί με τους συνεργάτες της και να αφουγκραστεί τις διαφορετικές πτυχές της επαγγελματικής διαδρομής της.

Με τη λήξη των γυρισμάτων, αφήνει πίσω της μια πορεία γεμάτη συναισθήματα ευγνωμοσύνης και ικανοποίησης, ενώ ταυτόχρονα αναμένει με ανυπομονησία τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More