Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Συμβόλαιο θανάτου για Θεοφανώ – Αντρέι

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ και ο Αντρέι θα βιώσουν στιγμές γεμάτες τρόμο και αγωνία. Ένας άνδρας με εντολή θανάτου από την Κυπριανή κυνηγά την Θεοφανώ και τον Αντρέι καθώς ταξιδεύουν στη Μονεμβασιά για να ανακαλύψουν πληροφορίες για τον πατέρα της.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Συμβόλαιο θανάτου για Θεοφανώ – Αντρέι

Καθώς προσπαθούν να αποφύγουν τον κίνδυνο, βρίσκονται παγιδευμένοι και αβοήθητοι στον προσεχή κίνδυνο. Η επιβίωσή τους εξαρτάται από την άγνωστη γυναίκα που συναντούν στη Μονεμβασιά. Παράλληλα, η Θεοφανώ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να αντικρίσει το θάνατο από τον άνδρα που έχει σταλεί να την εξοντώσει. Καθώς οι στιγμές γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες, η αναζήτηση της αλήθειας για τον πατέρα της Θεοφανώς φαίνεται να είναι πιο αβέβαιη από ποτέ.

Οι δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν ο Αντρέι και η Θεοφανώ θα τους οδηγήσουν στα όριά τους. Η αγωνία για τη ζωή τους και η αναζήτηση της αλήθειας θα τους κρατήσουν σε έναν κόσμο όπου ο κίνδυνος και η απειλή παραμονεύουν σε κάθε γωνιά. Με κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν, η ελπίδα για αποκάλυψη και επιβίωση φαίνεται να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να ανακαλύψουν την αλήθεια που αναζητούν, παραμένει να είναι ένα μυστήριο που θα ανακαλυφθεί μόνο στη συνέχεια της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More