Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Ρώσος τελειώνει τον Μάρκο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι θεατές θα μαρτυρήσουν μια συναρπαστική εξέλιξη καθώς ο Αντρέι θα κλέψει τη Θεοφανώ.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Ρώσος τελειώνει τον Μάρκο

Ο ίδιος εφαρμόζει ένα νέο σχέδιο για να αποκτήσει τη Θεοφανώ, δημιουργώντας έναν νέο πόλεμο με τον Μάρκο, που αρνείται να τη χάσει και να αφήσει πίσω του την αγάπη του και το παιδί τους. Παρά το γεγονός ότι ο Αντρέι Σιντόροφ έχει την πρωτοκαθεδρία στη διαδοχή της οικογένειας Λάσκαρη, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αρχηγός της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ωστόσο, θα επιδιώξει να αποκτήσει το χρίσμα του καπετάνιου για να σώσει τη Θεοφανώ από τον Μάρκο, που έχει σκοπό να την επιστρέψει στον πύργο, ισχυριζόμενος ότι εκεί ανήκει και ότι το παιδί είναι δικό του.

Ο Αντρέι προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να την αφήσει ελεύθερη, διαβεβαιώνοντάς τον πως αξίζει να ζήσει τη ζωή της όπως επιθυμεί. Παράλληλα, η Θεοφανώ προσπαθεί να του εξηγήσει ότι πρέπει να ακολουθήσει τη μοίρα της, παρόλο που αντιλαμβάνεται ότι ο Αντρέι θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Η Θεοφανώ, παρά τις προσπάθειές της να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα, διαπιστώνει ότι η άφιξή της δημιουργεί αναταραχή στους Λασκαραίους. Η Μεταξία την πληροφορεί ότι δεν είναι πιθανό να μεγαλώσει το παιδί της, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται για την επιστροφή του γιου του.

Ταυτόχρονα, ο Αντρέι συνεννοείται με τον Μπακού και ετοιμάζουν τα σχέδιά τους στη σπηλιά του Τζανέτου. Αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του, αναζητά την υποστήριξη όλων των καπεταναίων, επιδιώκοντας να εκδικηθεί για τα δυσάρεστα γεγονότα στην Κερασίνα. Ο Δραγουμάνος αναδεικνύεται ως ο σύμμαχός του σε αυτήν την προσπάθεια εκδίκησης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like