Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έτσι καθαρίζει την Αναστασία

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Δραματικά γεγονότα ανατρέπουν την εξέλιξη στη σειρά, καθώς η Αναστασία βιώνει τρομακτικές στιγμές που θα σφραγίσουν το πεπρωμένο της. Η Δαμιανή, μετά τον θάνατο της Πολυξένης, δείχνει την αποφασιστικότητά της, βοηθώντας τον Τζανή και προδίδοντας τους Λασακαραίους.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Έτσι καθαρίζει την Αναστασία

Η Αναστασία, πλέον εγκλωβισμένη στον Πύργο, αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της Δαμιανής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, η Δαμιανή είναι έτοιμη για οτιδήποτε, ακόμα και για νέες δολοφονίες. Η Αναστασία, πάντα αντιμέτωπη με την αντιπάθεια της Δαμιανής, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με τον έρωτα του Μιχαήλ. Παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης, η Αναστασία δεν θα προλάβει να αποκαλύψει την προδοσία της Δαμιανής, αλλά η μοίρα της την φέρνει αντιμέτωπη με την οργή της. Η Δαμιανή, θα πάρει το μαχαίρι και θα το καρφώσει στην Αναστασία, η οποία θα βρει φρικτό τέλος.

Η κόρη της Δαμιανής, η Ρηνιώ, αναδεικνύεται ως μάρτυρας των πράξεων της μητέρας της, αποτελώντας τη φωνή της δικαιοσύνης μέσα στην αναταραχή των Λασκαραίων. Πώς θα αντιδράσει η Δαμιανή σε αυτή την αλλαγή των δεδομένων, που την βάζει αντιμέτωπη με τις πράξεις της και την κόρη της; Η απάντηση αναμένεται να φέρει νέες ανατροπές και δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like