Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Δυο νέοι θάνατοι σφραγίζουν το φινάλε

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο θάνατος πολλών χαρακτήρων θα σημάνει το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς που συγλόνισε με την πλοκή της. Η μάχη μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα κοστίσει τη ζωή του Βρώτσου και του Μπακού.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Δυο νέοι θάνατοι σφραγίζουν το φινάλε

Παρά τις προσπάθειές τους για το δίκαιο, το τέλος τους θα έρθει στο πεδίο της μάχης. Οι Λασκαραίοι θα θάψουν τους πεσόντες σύμμαχους τους, δηλητηριασμένοι από τη θλίψη ο Αντρέι θα αντιμετωπίσει τον θάνατο τους, αφού είχαν γίνει οι πιο αγαπημένοι φίλοι και σύμμαχοί του. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ συνεχίζει το σχέδιο εκδίκησής της, προσπαθώντας να εκτελέσει το σχέδιο της με την βοήθεια της Αναχίτ. Η Κυπριανή βρίσκεται στο στόχαστρο της, και ο Σπήλιος, παρά τη στήριξή του προς τη Θεοφανώ, έρχεται σε σύγκρουση με τη μητέρα του.

Εν τω μεταξύ, στον Πύργο των Λασκαραίων, αποκαλύπτεται το μυστικό της Δαμιανής: είναι η δολοφόνος του βρέφους. Η δικαιοσύνη είναι έτοιμη να αποδοθεί για την πράξη της.Η ανατρεπτική σύγκρουση ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες αφήνει βαθιές πληγές στους επιζώντες και στους θεατές. Η απώλεια του Βρώτσου και του Μπακού επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αναστάτωση στον κόσμο της σειράς. Καθώς οι πρωταγωνιστές βυθίζονται σε μια νέα φάση του πολέμου και των διαμάχων, οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές συνεχίζονται και συνθέτουν ένα ανελέητο και ανεπανάληπτο θρίλερ.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like