Η Μάγισσα – Επιστροφή υπο όρους

Η Μάγισσα – Συγλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τς σειράς καθώς μυστικά βγαίνουν στη φόρα και αναστατώνουν τις δυο οικογένειες.Στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση, όταν αποκαλύπτεται η σχέση ενός Λάσκαρη με ένα δουλικό.

Η Μάγισσα – Επιστροφή υπο όρους

Αυτό το γεγονός δίνει νέα ερμηνεία σε πολλά περιστατικά του παρελθόντος. Η Μεταξία, παρότι είχε παράλληλη σχέση με τον αδελφό του Μάρκου και μητέρα του παιδιού του, αντιδρά έντονα στην προδοσία του συζύγου της με τη Θεοφανώ, η οποία και σκότωσε τον γιο της για να τον έχει αποκλειστικά για τον εαυτό της. Απογοητευμένη, η Μεταξία αποχωρεί από τον πύργο, αποφασισμένη να επιστρέψει στους γονείς της.

Όταν φτάνει στον πύργο των Γερακάρηδων, η οικογένειά της αναρωτιέται για τους λόγους της επιστροφής της. Εκείνη εξηγεί στον πατέρα της ότι ο Μάρκος την πρόδωσε με τη Θεοφανώ, η οποία μάλιστα περιμένει το παιδί του. Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί τον πατέρα της σε έξαλλη κατάσταση, καθώς απειλεί με βία ενάντια στον Μάρκο.

Ο Μάρκος, από την πλευρά του, επιδιώκει να επαναφέρει τη Μεταξία στον πύργο των Λασκαραίων. Ωστόσο, η Μεταξία του θέτει έναν όρο: η Θεοφανώ και το παιδί της πρέπει να εξαφανιστούν. Ο Μάρκος αρνείται να δεχτεί αυτό τον όρο, οδηγώντας τις δύο οικογένειες σε μια επικίνδυνη σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More