Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Μάγισσα Επεισόδιο 71 – Ο Σπήλιος γλιτώνει την Θεοφανώ

Η Μάγισσα Επεισόδιο 71 – Ο Σπήλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα που συγκλονίζει τη ζωή του. Η αδελφή του, παγιδευμένη στη μοίρα που της έχει προδιαγράψει η μητέρα του, η Κυπριανή χρειάζεται τη βοήθειά του.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 71 – Ο Σπήλιος γλιτώνει την Θεοφανώ

Ο Σπήλιος αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στο να την υποστηρίξει ή να την εγκαταλείψει στη μοίρα της. Τελικά, η αγάπη και το ένστικτο του αδελφού υπερισχύουν, και αποφασίζει να την στηρίξει, αγνοώντας τις αντιδράσεις των άλλων. Η επαφή του με τον υιό του, τον Πετρούνη, μέσω της Θεοφανώς, η οποία έχει ξανακαταληφθεί από το πνεύμα της Αναχίτ, τον βοηθάει να αντιμετωπίσει σκληρές αλήθειες. Ταυτόχρονα, η Ρηνιώ, αφού δραπέτευσε από τον πύργο των Λασκαραίων, αποκαλύπτει στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τα εγκλήματα της μητέρας της και τον ρόλο της στην παράδοση του πύργου.

Παρόλα αυτά, ο πατέρας και ο αδελφός της αρνούνται να την πιστέψουν. Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, δημιουργώντας αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων. Ο Κανέλλος, μέσα σε όλο αυτό το χάος, σχεδιάζει να κερδίσει την υποστήριξη του Τζανή και να αποκαλύψει τις ενέργειες της Δαμιανής. Ο Αντρέι δίνει τη δική του μάχη για να σώσει τη Θεοφανώ, ανεξαρτήτως του κόστους που θα πρέπει να πληρώσει.

Παράλληλα, ο Τζανής αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο στους Γερακάρηδες, επιδιώκοντας να εξουδετερώσει και τους ίδιους. Με την προσέγγισή της, η Θεοφανώ συνεχίζει να επηρεάζει τον Σπήλιο και να τον εκθέτει στα δικά της βάσανα, λίγο πριν ο κόσμος τους καταρρεύσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like