Η Μάγισσα Επεισόδια – Ξεμπροστιάστηκες βρώμα – Θα σε σκοτώσω

Η Μάγισσα Επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η εξέλιξη της σχέσης της Μεταξίας με τον Τζανή φέρνει αναταράξεις. Αρχικά, ο Μάρκος αντιδρά με οργή και απαιτεί εξηγήσεις από τη σύζυγό του. “Ο Αντρέι επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Κερασίνας.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ξεμπροστιάστηκες βρώμα – Θα σε σκοτώσω

Πόσο καιρό κοιμάσαι με τον Τζανή;”, τη ρωτά με αποφασιστικότητα. Η Μεταξία, παρά την οργή του συζύγου της, υπερασπίζεται τη σχέση της, κατηγορώντας τον Ρώσο για προσπάθεια ανάσυρσης παλιών αδιευκρίνιστων θεμάτων. Ο Μάρκος, διαπιστώνοντας την ανοχή της συζύγου του, εκρήγνυται. “Πόσο καιρό το κρύβατε; Πείτε μου! Ξεμπροστιάστηκες βρώμα ” φωνάζει, πιάνοντάς την από τον λαιμό. Η Μεταξία, υποχρεωμένη από τις συνθήκες, αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητά της. “Ναι, το έκανα! Και δεν το μετανιώνω!

Το μόνο μου λάθος είναι ότι παντρεύτηκα εσένα. Εσύ δεν με αγάπησες ποτέ! Ο Τζανής με ήθελε πραγματικά!” απαντά αποφασισμένα. Ο Μάρκος σοκάρεται από την ανοιχτή παραδοχή της συζύγου του. “Γι’ αυτό σκοτώσατε το γιο μου;” ρωτά, εκφράζοντας απογοήτευση και αποστροφή. Η Μεταξία, εξοργισμένη από την κατηγορία, απαντά με έντονη απόρριψη. “Τι λες; Εσύ είσαι τρελός; Ποτέ δεν θα προσπαθούσα να βλάψω το δικό μου παιδί!” αντιδρά αγριεμένη.

Ο Μάρκος, αντιμέτωπος με την απόφαση της Μεταξίας, αμφισβητεί την ειλικρίνεια της. “Ο εραστής σου, πού βρίσκεται; Στο υπόγειο. Θα μιλήσει, και αν είχατε συμφωνήσει μαζί, θα έχετε και οι δύο την τιμωρία που σας αξίζει!” ανακοινώνει με αδιαλλαξία. Η Μεταξία, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, απειλεί με αντίποινα. “Μια μόνο τρίχα από το κεφάλι μου και η σειρά σου θα καταρρεύσει…” εκβιάζει με αποφασιστικότητα.

Ο Μάρκος, χάνοντας την ψυχραιμία του, χτυπάει την Μεταξία, αποκαλώντας την “κακούργα” και “βρωμιάρα”. Η Μεταξία, σοκαρισμένη και εξοργισμένη, φωνάζει προσπαθώντας να αμυνθεί, αφήνοντας το κοινό να περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της πλοκής στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More